PlanToys

PlanToys har gennem mere end 30 år arbejdet dedikeret og vedholdende på at udvikle produkter og aktiviteter til børn, der kan bidrage positivt til vores jord. PlanToys er ikke bare kendt for at være den første virksomhed, der fremstiller trælegetøj uden imprægneringsmidler i gummitræet. De er samtidigt også den førende virksomhed, der har skabt både nyt materiale og arbejdsprocesser som en del af en nul-affalds-politik.

Leg med PlanToys

PlanToys har udviklet sig med rødder i leg. Leg udgør det fundament, hvorpå børn kan udvikle kreativitet og komme tættere på naturen. Vores børn vil vokse op med større viden og forståelse for at respektere og bevare naturen ubeskadiget til fremtidige generationer og med en tro på en bedre verden. PlanToys har opnået anerkendelse i hele verden og har udbredt filosofien om naturlig, æstetisk kvalitet i trælegetøj. Vi har samarbejdspartnere i Amerika, Europa, Asien og Australien.

I bestræbelserne på fortsat at arbejde på ansvarlighed i forhold til en bedre fremtid, har PlanToys introduceret produktet PlanWood, som er endnu et materiale, der lever op til høj kvalitet og sikkerhed processen med at fremstille legetøj. Dette materiale vil blive brugt i fin balance med vort robuste gummitræ. PlanWood er et øko-venligt materiale, fordi affald ved produktionen er minimeret og mindre træ er påkrævet. Den reducerede brug af energi i fremstillingen af PlanWood mindsker i den sidste ende ligeledes belastningen på omgivelserne. PlanToys er genplanter årligt ca. 9.000 træer. Vores fabrik får også strøm igennem solceller, denne form for energi reducerer strømforbruget og affald.

Kvalitetssikret legetøj til børn

Alle PlanToys’ produkter bliver kvalitetssikret før de bliver afsendt fra fabrikken. Endvidere er alle PlanToys’ produkter godkendt til internationale sikkerhedstandarder – herunder EN71. PlanToys er lavet af naturligt gummitræ, som ikke længere producerer latex.

For at holde træet naturligt og rent bliver der ikke tilsat gødning til jorden i de sidste 3 år, før træet skæres ned til produktion. PlanToys bruger kemikalie-fri ovn-tørring for at forstærke træet. PlanToys’ legetøj samles ved hjælp af en certificeret E-Zero, formaldehyd-fri lim i stedet for den traditionelle, giftige trælim. Derudover arbejder vi på at finde de mest bedtse materialer. Vores organiske farve er ikke kun god for børnene, men også for vores omgivelser.

PlanToys frisørsæt

PlanToys tandlægesæt