Pukka

Pukkas fokus er at skabe en sundere og gladere verden, hvor folk føler sig inspireret til at lære mere om dem selv og den smukke planet, vi bor på gennem den utrolige kraft, der findes i økologiske urter. Se vores udvalg her på siden. 

Grunde til at elske det, Pukka gør

Mennesker, planter og kloden er udgangspunktet for alt, hvad Pukka gør. De skaber en god cyklus i form af vores bæredygtige, økologiske dyrkningsmetode, der både gavner lokalsamfundet og vores omgivelser – som så igen producerer te og kosttilskud, der hjælper alle til at få et bedre liv.
 

5 grunde til at vælge Pukka:

 • Passionen: Pukka tror på, at planternes kraft kan give os alle et sundere og gladere liv. Alle hos Pukka er passionerede omkring dette, og de ønsker, at millioner af mennesker slutter sig til os på denne utrolige rejse.
 • Kvalitet er alt: Pukka bruger så vidt muligt ingredienser med den bedste vurdering i alle vores teer, og vores hold af dygtige eksperter tester vores urter inden for mere end 1.000 sikkerheds- og kvalitetskriterier. At sikre kvaliteten i alt hvad de gør, er både noget de elsker og tager meget alvorligt.
 • Mennesker: Hos Pukka bestræber de også på, at alt hvad de gør er til gavn for dem, de er i kontakt med, herunder landmænd, miljøet, vores samarbejdspartnere, vores personale og vores kunder. Derfor støtter Pukka vigtige internationale projekter såsom FairWild™ og Fair for Life
 • Naturligvis økologisk: Alt, hvad Pukka producerer er økologisk – lige fra urterne til de plantebaserede vitaminer, der indgår i nogle af vores blandinger.
 • Kloden: Pukka skylder alle verdens børn at passe på denne smukke planet. Det er vores ansvar. Derfor donerer Pukka ét procent af alt, hvad de sælger for, direkte til miljømæssige projekter gennem ”1% for the planet”.
   

Vores partnerskaber

 • I de seneste par år har Pukka været en del af ”1% for the planet” – hvor ét procent af alt, hvad Pukka sælger for, går til miljømæssige initiativer.
 • Pukka blev medlem af BCorp – og dermed en del af de organisationer, der ønsker at ændre verden til det bedre.
 • Alle Pukkas teer er certificeret som Fair for Life – den mest progressive Fairtrade-ordning overhovedet.
 • Pukka følger principperne i FairWild™ for at sikre en fair pris for bæredygtigt  indsamlede vildtvoksende frugter og urter.