Rubens Barn

Rubens Barn er bløde, håndlavede dukker til påklædning. De nuttede babylignende dukker er lavet helt uden kemi og kan både vaskes og tørretumbles. Lad de mindste skifte tøj på dukkerne og lære, hvordan man nænsomt behandler andre. Mød alle de skønne dukker herunder på føtex.dk.

Rubens Barn-dukke til de mindste

Ingen kemi eller skarpe kanter skader de mindste, når de nusser med dukkerne fra Rubens Barn og skifter deres tøj. Bløde, smilende dukker i håndlavet kvalitet med hvert deres navn og udseende. En god følgesvend dag og nat. 
 

Tre gode grunde til at vælge Rubens Barn dukker:

  • Håndlavet, blød topkvalitet
  • Uden kemi og skarpe kanter
  • Nænsom måde for børn at lære om tøjskift

De bløde dukker fra Rubens Barn er håndlavet i bedste kvalitet uden skarpe kanter og kemi. Små børn lærer med de elskelige små dukker, hvordan man nænsomt skifter tøj og er omsorgsfuld. 
 

Hvad gør Rubens Barn dukker så unikke?

Modsat mange traditionelle dukker er en Rubens Barn-dukke et håndlavet unikum uden skarpe kanter og kemi – helt enkelt den mest sikre løsning til små børns legetøj. 

  • Håndlavet topkvalitet sikrer, at alle dukker fra Rubens Barn lever op til strenge krav for legetøj til små børn. De åbne og venlige ansigter på dukkerne virker venlige på små børn og giver dem lyst til at lege med og kramme dukkerne. Med individuelle navne til de forskellige modeller, er det desuden nemt for børn at relatere til dem som små venner. 
  • Bløde dukker uden nogen form for skarpe kanter eller andet hårdt, gør dukkerne velegnede til at putte med ved sengetid, ligesom de allermindste ikke river eller slår sig på dukkerne. Børn kan selv skifte tøjet på dukkerne – til gavn for deres motoriske udvikling og læring om omsorg. 
  • Kemifrie materialer både ind- og udvendig giver dig en tryghed om, at selv små sutteglade børn ikke bliver udsat for sundhedsskadelige stoffer. Alle dukker fra Rubens Barn kan maskinvaskes, så du hele tiden kan holde dukkerne rene og fri for allergifremkaldende bakterier. 

Kig i universet af Rubens Barn dukker i det store udvalg herover på føtex.dk – altid bedste kvalitet.