Samsung Galaxy S7

0 produkter
Det kan Galaxy S7 og S7 edge
Design med et formål
Fordi Samsung ved, at du kommer til at være meget sammen med Galaxy S7 eller S/ edge, har Samsung gjort sig umage for at skabe hidtil usete linjer.
Vand- og støv- afvisende
Med Galaxy S7 og S7 edge skal du ikke at være bange for at lægge din telefon på våde overflader. Du kan blive ved med at bruge den, selv om du taber den i vand. *Kan nedsænkes i 1.5 meter vand i op til 30 minutter.

Ny Galaxy S7 med fede funktioner

Spildt kaffe, øsende regn eller store snedriver – det er intet problem. Galaxy S7 er både støvbestandig og vandbestandig ned til 1,5 m dybde i 30 sek. Kameraet tager med sine større pixler fantastisk gode billeder, selv under mindre gode lysforhold, og det nye, flotte design med afrundede kanter og bløde linjer gør den ikke alene lækker at se på, men også lækker at røre ved. Derudover har den nye Galaxy mulighed for trådløs opladning samt et "Always on Display", der viser tid, kalender, missede samtaler og SMS’er på sort baggrund, uden at du behøver at røre telefonen.
Den nye Galaxy fåes med almindelig eller buet skærm (S7 Edge) og i farverne Black Onyx og Gold Platinum.

Hvad er en Gear VR brille?

Gear VR er en virtual reality brille der i 360°-graders spil skaber en oplevelse af, at du befinder dig midt i spillet. Du kan derfor besøge den virtuelle verden uden at være bundet til en PC eller spillekonsol.
Derudover kan brillen i 360°-videoer tage dig til spændende steder, som ikke er tilgængelige for mennesker, og du kan prøve forskellige former for ekstremsport og flysimulatorer.