Svaneke havemøbler

Svaneke havemøbler forener nostalgi, god kvalitet og moderne komfort i det retro-inspirerede design. Du finder alt til terrassen i stole, borde, solvogne og sæt i teak eller non-wood på lakeret alustel. Smukt og stabilt. Vælg mellem naturfarvet eller sort i flere størrelser i udvalget herunder.

Retro-inspirerede havemøbler fra Svaneke

Ovale eller runde borde, og stole med halvrund ryg i det karakteristiske retro-inspirerede bræddedesign fra Svaneke, er på én og samme tid både tidløse og moderne. Skøn solseng med armlæn og hjul eller et charmerende cafésæt til altanen. Alt sammen i sort antracit eller naturfarvet træ med lakeret alustel. 
 

Tre gode grunde til at købe havemøbler fra Svaneke:

  • Vælg mellem vejrbestandigt teak eller non-wood
  • Du får stabilitet og tidløst design til terrasse og altan
  • Sort eller naturfarvet passer til enhver havemøbelstil

Du kan mixe og matche havemøbler fra Svaneke i sæt eller med dine eksisterende møbler i haven eller på altanen. Designet er på én gang tidløst, retro og moderne. Med lakeret alustel er du sikret stabile møbler i teak eller non-wood, der kan modstå al slags vejr. 
 

Hvad kendetegner Svaneke havemøbler?

Det er ikke svært at genkende havemøbler fra Svaneke – det karakteristiske design er gennemgående. Der er imidlertid små forskelle, som du bør tænke over, inden du vælger.

  • Teak eller non-wood? Naturtræ som teak skifter farve med tiden, og mange holder af det sølvagtige skær det får. Teak skal dog som alt andet ude-træ vedligeholdes. Non-wood ændrer ikke farve og kræver ingen vedligehold. Materialet kan dog føles mere som plastik end som træ ved berøring. 
  • Lyst eller mørkt alustel? Du kan få lakeret alustel i hvid, sort eller antracit i kombination med både naturfarvet, sort og antracitgrå sæder i teak eller non-wood. Vælg den kombination, der passer bedst til terrassen eller dine øvrige havemøbler. 
  • Sæt eller enkeltdele? Du sparer penge ved køb af hele cafésæt eller spisebordssæt, men du kan uden problemer matche enkeltstående solvogne, spiseborde eller stole med dine andre havemøbler. 

Møblér terrassen eller altanen med tidløst design i retro-inspirede havemøbler fra Svaneke. Gå på opdagelse i masser af gode tilbud herover på føtex.dk.