Tikiri Toys

Tikiri er et miljøvenligt brand og har sin oprindelse i Sri Lanka. Alle produkterne er baseret på velfærd for børn og småbørn, og er i et flot design og produceret til at opfylde børns fysiske og følelsesmæssige udvikling. Materialet er produceret i miljøvenlige og holdbare materialer som bomuld eller naturgummi.

Tikiri Toys er 100 % miljøvenligt

På Singalesisk betyder Tikiri ”teeny tine” søde og bløde ord - præcis ligesom produkterne. Tikiri producerer udelukkende gummilegetøj i naturgummi, hvilket er bionedbrydende og dermed 100% miljøvenlig. 

Vidste du? At naturgummi stammer fra Hevea, et træ som primært bliver dyrket i Sri Lanka. Ved at producere produkter i Hevea, minimerer Tikiri både deres kulstofsaftryk samt deres påvirkning på miljøet set i et negativt perspektiv. Som en del af Tikiri’s værdipunkter, er alle produkter etisk indkøbt, så der kan tages kærlig hånd om en sundere verden til kommende generationer. 

  • Innovativt design og fremstilling af naturgummi
  • Naturgummi er et nedbrydeligt produkt og minimere kulstofaftrykket og dens påvirkning på miljøet
  • Organiske produkter i både gummi og bomuld
  • Bæredygtige og genanvendelige materialer/økovenligt
  • Håndlavet 

Håndlavet legetøj der udvikler sanser og motorik

Tikri hjælper forældre med at skabe glæde til deres børn med produkter, der oven i købet er håndlavet og lavet med kærlighed til miljøet. Produkterne er lavet i naturligt og bæredygtigt materiale. Ifølge Tikiri skal legetøj være mere end bare underholdende, det skal også være med til at udvikle barnets sanser og motoriske evner.

Tikri er til børn mellem 0-5 år, en alder hvor indlæring er en vigtig del af de smås liv i forhold til udviklingen i hjernen. Faktisk bliver 85% af børns hjerne fuldtudviklet i 3 årsalderen og derfor er sansestimulerende og motorisk legetøj så vigtigt at underholde de små med i hverdagen. Bidelegetøjet, ranglerne, badedyrene er med til at udvikle barnets hånd til øje koordinationen, motoriske evner og styrke i hænderne. Plysdyrenes sociale færdigheder, som ansvarsbevidsthed, forestillinger, medfølelse og sprog.

Tikiri går meget op i detaljen og er en familieejet virksomhed, hvor både forældre og bedsteforældre indgår i virksomhedens drift. De producerer kun produkter som de selv vil have i familien og går utrolig meget ind for ansvarlighed og samtidigt at producere produkter som bringer glæde til den nuværende og fremtidens generationer.