Tikiri Toys

Tikiri er et brand, der har sin oprindelse i Sri Lanka. Alle produkterne er baseret på velfærd for børn og småbørn, og er i et flot design og produceret til at opfylde børns fysiske og følelsesmæssige udvikling. Materialet er produceret i gode og holdbare materialer som bomuld eller naturgummi.

Tikiri Toys er søde og bløde

På Singalesisk betyder Tikiri ”teeny tine” søde og bløde ord - præcis ligesom produkterne. Tikiri producerer udelukkende gummilegetøj i naturgummi, hvilket er bionedbrydeligt.

Vidste du? At naturgummi stammer fra Hevea, et træ som primært bliver dyrket i Sri Lanka. Ved at producere produkter i Hevea, minimerer Tikiri både deres påvirkning på omgivelserne set i et negativt perspektiv. Som en del af Tikiri’s værdipunkter, er alle produkter etisk indkøbt, så der kan tages kærlig hånd om en sundere verden til kommende generationer. 

  • Innovativt design og fremstilling af naturgummi
  • Naturgummi er et nedbrydeligt produkt
  • Organiske produkter i både gummi og bomuld
  • Håndlavet 

Håndlavet legetøj der udvikler sanser og motorik

Tikri hjælper forældre med at skabe glæde til deres børn med produkter, der oven i købet er håndlavet og lavet med kærlighed til naturen. Produkterne er lavet i naturligt materiale. Ifølge Tikiri skal legetøj være mere end bare underholdende, det skal også være med til at udvikle barnets sanser og motoriske evner.

Tikri er til børn mellem 0-5 år, en alder hvor indlæring er en vigtig del af de smås liv i forhold til udviklingen i hjernen. Faktisk bliver 85% af børns hjerne fuldtudviklet i 3 årsalderen og derfor er sansestimulerende og motorisk legetøj så vigtigt at underholde de små med i hverdagen. Bidelegetøjet, ranglerne, badedyrene er med til at udvikle barnets hånd til øje koordinationen, motoriske evner og styrke i hænderne. Plysdyrenes sociale færdigheder, som ansvarsbevidsthed, forestillinger, medfølelse og sprog.

Tikiri går meget op i detaljen og er en familieejet virksomhed, hvor både forældre og bedsteforældre indgår i virksomhedens drift. De producerer kun produkter som de selv vil have i familien og går utrolig meget ind for ansvarlighed og samtidigt at producere produkter som bringer glæde til den nuværende og fremtidens generationer.