Trolls

Håret står lige op i luften og smilet er bredt hos de sjove, små Trolls. De elskede figurer tiltaler de mindste og fås i mange forskellige produkter til afslapning, indretning og opbevaring. Vælg en Trolls opbevaringskiste til børneværelset, eller slap af til en god Trolls film. Se udvalget herunder på føtex.dk.

Skønne produkter med Trolls

Til leg, til afslapning eller til indretning – produkter med de farverige og sjove Trolls passer ind i ethvert børneunivers. Saml legetøjet i praktisk Trolls-opbevaring, slap af med en god Trolls DvD, eller indret børneværelset med hyggelige tæpper og puder. 
 

Tre grunde til at købe Trolls:  

  • Tryg genkendelighed hos de mindste
  • Glade og sjove figurer med energi
  • Masser af farver og gode materialer

Produkter med Trolls er kvalitet og masser af farver. Alle de kendte figurer er glade og sjove med bunker af energi, og så skaber genkendeligheden blandt de mindste en tryg og rar stemning i børneværelset. 
 

Hvad kan du få af produkter med Trolls?

Du kan få de elskede film på DVD, hyggelige elementer til indretning i børneværelset og praktiske opbevaringsløsninger med Trolls figurer på. Altid farverigt og i god kvalitet. 

  • DVD’er med de grinende, små figurer med strithår er et hit blandt små børn og kan ses igen og igen. Tag en afslappende stund med de små og se eller gense Trolls’ mange finurlige eventyr. Filmen fås også på Blu-Ray.
  • Indretning af børneværelset skal være hyggeligt og praktisk. Med bløde puder og farverige gulvtæpper kan du få en smule af det elskede Trolls univers ind i børneværelset. Et godt legetæppe med smilende og genkendelige Trolls til de mindste. 
  • Opbevaring af alt legetøj skal være praktisk og tilgængeligt – og så gør det ikke noget, hvis det også er sjovt at kigge på. Sæt en Trolls legetøjskiste eller en rummelig reol med åbne stofkasser ind i børneværelset, og skab orden på en sjov måde. En god måde at lære de små om oprydning. 

Tag Trolls figurerne i hånden, og lad dig føre ind i universet af sjove og farverige ting fra de elskede energibundter – se det store udvalg herover på føtex.dk.