Silverline Muldvarpe- & Mosegrisskræmmer

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Silverline Muldvarpe- & Mosegrisskræmmer

Elektronisk skræmmer (45 cm) med lavfrekvens vibrationer, som holder områder fri for muldvarpe og mosegrise. Skræmmeren udsender en pulserende lavfrekvent lyd, som forvandles til en meget kraftig vibration. Muldvarpen oplever dette meget ubehageligt og forlader området straks og forsøger at undgå dette. Stik skræmmeren helt ned i jorden til de tre ringe på "røret". Placeres i hård jord tæt på muldvarpegangene således, at ultralyden og vibrationen forplanter sig i gangene. Må IKKE placeres direkte i muldvarpeskuddet eller gangene, da jorden her er for løs og virkningen dermed udebliver.

Skræmmeren påvirker ikke andre smådyr, mennesker, hunde og katte. Påvirkning på dyr i gnaverfamilien kan dog forekomme.

Muldvarpe trives på steder, hvor der er roligt. Derfor ser man ofte mange muldvarpeskud i f.eks. sommerhusområder, hvor der ikke færdes mennesker i længere perioder. Man må forvente, at der kan gå 3-4 uger før, effekten ses, da nogle muldvarpe er svære at skræmme væk, hvis de har bygget rede eller, hvis der er rigeligt med føde i haven.

Brugsanvisning:
Stik skræmmeren ned i jorden til de tre ringe på "røret". Placeres i hård jord tæt på muldvarpegangene således, ultralyden og vibrationen forplanter sig i gangene. Det er vigtigt at flytte skræmmeren med jævne mellemrum, da virkningen herved bliver bedst. Frekvens: 400 Hz Rækkeevne:

Rækkeevne:
Cirka 500 m2 i lerjord. Hvis jorden er meget løs, er rækkeevnen knap så stor.

Virkning:
Skræmmeren udsender en pulserende lavfrekvent lyd, som forvandles til en meget kraftig  vibration. Muldvarpe og mosegrise vil derefter forlade området.


Varenummer 100200423
ID 000000053252500040-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig