Silverline Muse- & Rottefrit 50

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Silverline Muse- & Rottefrit 50

Elektronisk skræmmer, som holder området fri for mus og rotter. Skræmmeren udsender et højfrekvent lyd, som stresser alle gnavere. Gnaveren fortrækker hurtigt eller undgår at komme i nærheden af, hvor lyden er. Den forhindrer skadedyrene i at bygge rede, da lydbølgerne forstyrrer mus og rotters normale adfærd. Rækker i et rum op til 50 m2. Placeringen bør ikke ske bagved møbler eller gardiner, da effekten i så fald mindskes meget. Der er en knap på siden af skræmmeren med hhv. sommer- og vinterfrekvens.

Sommerfrekvensen ligger en anelse lavere og kan dermed også påvirke edderkopper og insekter, som forekommer oftere om sommeren, hvilket giver skræmmeren en ekstra positiv værdi. Vinterfrekvensen har en hørere frekvens, som kun påvirker mus og rotter. Denne skræmmer må ikke anvendes, hvis der findes andre gnavere som husdyr.

Skræmmeren påvirker ikke mennesker, hunde og katte - og virker heller ikke mod mår, som kræver en højere frekvens. Denne model bruger ca. 2 watt i timen.

Brugsanvisning:
Mus- og rotteskræmmeren, sættes blot i en stikkontakt og begynder at udsende ultralyd så snart man tænder for kontakten.

Frekvens:
Skræmmer 50: Varierende ml. 20.000-50.000 Hz.

Virkning:
Mus- og rotter stresses af lyden og/eller de elektromagnetiske impulser, som kun de kan høre og fornemme - dermed skræmmes de væk fra området.


Varenummer 100200420
ID 000000053252500010-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig