Silverline Muse- & Rottefrit Plus 200-80

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Silverline Muse- & Rottefrit Plus 200-80

Elektronisk skræmmer, som med en effektiv kombination af højfrekvenslyd og elektromagnetiske impulser skræmmer mus og rotter. På siden af skræmmeren er en knap, hvor man kan skifte mellem hhv. langsomme og hurtige impulser. Man bør jævnligt skifte mellem de to impulser, så mus og rotter ikke vænner sig for meget til det. Det er desuden muligt at slå den højfrekvente lyd helt fra, så den kun udsender impulser.

De elektromagnetiske impulser følger de elektriske ledninger i huset og afskrækker gnavere, der befinder sig i mellemvægge og loft og dækker et totalt boligareal på ca. 200 m2. Elektromagnetiske impulser virker kun i de ledninger, hvor der går strøm igennem. Dvs. når strømmen er slukket, er der intet magnetfelt og dermed udsendes ikke impulser i disse ledninger, før de igen tilsluttes/tændes. Til gengæld virker de elektromagnetiske impulser på samtlige ledninger i huset, som er i brug, , når skræmmeren er tilsluttet. Derfor bør man i eksempelvis et sommerhus, hvor man i lange perioder ikke bruger elektrisk strøm, blot bruge den batteridrevne mus- og rotteskræmmer.

Skræmmeren udsender samtidig også en højfrekvent lyd, som stresser alle gnavere op til 80 m2 i det rum, skræmmeren er placeret i. Denne skræmmer må ikke anvendes, hvis der findes andre gnavere som husdyr. Skræmmeren påvirker ikke mennesker, hunde og katte - og virker heller ikke mod mår, som kræver en højere frekvens. Denne model bruger ca. 3 watt i timen.

Brugsanvisning:
Mus- og rotteskræmmeren, sættes blot i en stikkontakt og begynder at udsende ultralyd og udsende elektromagnetiske impulser, så snart man tænder for kontakten.

Frekvens:
Skræmmer 200-80: Varierende ml. 18.000-40.000 Hz.

Virkning:
Mus- og rotter stresses af lyden og/eller de elektromagnetiske impulser, som kun de kan høre og fornemme - dermed skræmmes de væk fra området.


Varenummer 100200421
ID 000000053252500020-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig