Trailer – stort udvalg af trailer til bil

Har du bil, vil du højst sandsynligt opleve at få brug for en biltrailer før eller siden. Opstår behovet ofte, er det rart at eje din egen trailer, som er lige til at koble bag på bilen. Her på siden finder du mange smarte modeller i forskellige størrelser – fra den lille trailer til den store og meget rummelige trailer. Se hele udvalget her, og køb trailer online i dag til en skarp trailer-pris. Vi har blandt andet trailere fra Koch, MID og Unsinn.

Tilbage til byggemarked >

Populære trailere - fast lav pris

Vælg en praktisk trailer til din bil

Uanset om dit behov er at flytte få eller mange ting på én gang, kan vi hos føtex.dk tilbyde dig den perfekte trailer. Vores brede sortiment af biltrailere spænder lige fra hobbytrailere til de helt store cargolinere. Vi har trailere i flere forskellige prisklasser og kan også levere det nødvendige trailertilbehør til dig.

Gode grunde til at købe trailer hos føtex

  • Bredt sortiment af trailere i mange størrelser og modeller til alle behov
  • Stort udvalg af kendte mærkevarer, herunder produkter fra MID og Koch
  • Altid skarpe priser og et højt serviceniveau

Selvom du mange steder i dag kan låne dig til en trailer, så er det alligevel rart at have din egen, når behovet opstår. Hos føtex.dk finder du mange smarte trailere fra kendte mærker og til skarpe priser. Dyk derfor ned i sortimentet, og find din nye trailer her.

Hvilken trailer skal jeg vælge?

Hos føtex.dk kan du både finde en lille trailer i åben model og en stor trailer i lukket model, der også har masser af plads i højden. Hvad du skal vælge, er dels en smagssag og dels et spørgsmål om, hvilke behov du har i det daglige. Fragter du ofte mindre ting, er en lille og åben trailer et fint valg, og du kan altid lægge en presenning over traileren for ekstra beskyttelse af dit gods. Fragter du tit møbler eller andre store og høje ting, er du bedre tjent med en lukket trailer i større model, der har ekstra god plads og god beskyttelse.

Skifter dine behov ofte, er det måske endda en idé at investere i mere end én trailer, så du kan skifte imellem en lille trailer og en stor trailer afhængigt af, hvad du skal fragte fra ét sted til et andet. Du finder begge dele her i sortimentet hos føtex.dk.

Køb trailer og trailertilbehør online hos føtex.dk

Det store udvalg her på siden gør det nemt for dig at finde din nye trailer og bestille den hjem med det samme. Køb trygt din trailer her hos os, hvor du altid får skarpe priser, adgang til et bredt sortiment og selvfølgelig 30 dages fuld returret på alle varer.