1 stk. brændetårn ovntørret bøg

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

1 stk. brændetårn ovntørret bøg

Bøg har en høj brændværdi sammenlignet med de fleste andre andre træsorter. Derfor er bøgebrænde et rigtigt godt valg, hvis du vil have mest muligt ud af dine penge.
Brændet på dette brændetårn er desuden ovntørret, og det er dermed klar til brug, når du modtager det. Tag det gerne indenfor ca. et døgn inden, du lægger det i brændeovnen. Så er den sidste overfladefugt væk, og brændet er helt tørt og brænder optimalt.
Dette brændetårn leveres inkl. 3 net optændningspinde.

Leveres til kantsten

Når du bestiller brænde hos os, leveres brændet til din kantsten ganske gratis til katsten på adresser i Jylland og på brofaste øer. Brændet er savet og kløvet i standardlængde tilpasset pejs og brændeovn, så det eneste du skal gøre er at flytte brændet til dit brændeskur.

Om opbevaring af brænde

Brænde er et levende produkt og derfor er det vigtigt, at det bliver opbevaret et sted, hvor det kan ånde frit. Den bedste løsning er at opbevare brændet i et åbent brændeskur afskærmet for regn, men dit brændetårn kan også opbevares indendørs. I sådanne tilfælde er det dog vigtigt at sikre god udluftning i lokalet, hvor brændet opbevares.

Premium Heat brændsel i høj kvalitet

Premium Heat er en serie af brænde, briketter og træpiller som er særligt udvalgt til vores webshop. Produkterne udvælges på baggrund af strenge krav til kvalitet, så du er sikker på at du altid får det bedste brændsel på markedet.
Du kan se hele udvalget af Premium heat brændsel her: Læs mere om Premium heat brændsel


Varenummer 100008974
ID 000000000018395801-EA
Model
  • Ovntørret bøg
Tørretid
  • Klar til brug
Brændsel volumen
  • 1,8 m3
  • 1,8 m3
Mængde
  • 1,8 m3
Effektiv brændværdi
  • 4.200 kcal/kg
Tørring
  • Ovntørret
Træsort
  • Bøg
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig