Træbriketter 1 palle

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Træbriketter 1 palle

Skal du købe brændsel til brug i en brændeovn eller en åben pejs, er disse træbriketter det oplagte valg. De lyse træbriketter er en velegnet brændselsform i alle typer brændeovne og åbne pejse. Briketterne er særligt velegnede til åbne pejse, da der ikke springer gnister. Og derudover har briketterne en særdeles god brændetid.

Træbriketterne er fremstillet af sammenpresset, rent savsmuld og har en brændværdi på træbriketterne er ca. 4400 kcal/kg, hvilket vidner om den høje kvalitet.

Lette at håndtere efter modtagelse

Når du køber træbriketter hos os, leverer vi dem til kantstenen på adresser i Jylland samt på brofaste øer. 
Hver palle indeholder ca. 960 kg briketter, der er pakket i mindre enheder, der gør det lettere at flytte briketterne og finde plads til opbevaring.

Vigtig information omkring opbevaring af briketter

Når du modtager briketterne er det vigtigt at huske på,  at briketterne ikke tåler at blive opbevaret frit udendørs. Derfor bør de stilles i brændeskur eller lignende senest 1-2 døgn efter, du modtager dem.  
 

Premium Heat brændsel i høj kvalitet

Premium Heat er en serie af brænde, briketter og træpiller som er særligt udvalgt til vores webshop. Produkterne udvælges på baggrund af strenge krav til kvalitet, så du er sikker på at du altid får det bedste brændsel på markedet.
Du kan se hele udvalget af Premium heat brændsel her: Læs mere om Premium heat brændsel


Varenummer 100008953
ID 000000000018395201-EA
Aske procent (ca.)
  • 1 %
Vægt per palle
  • 960 kg
Antal poser per palle
  • 96
Vægt per pose
  • 10 kg
Effektiv brændværdi
  • 4.400 kcal/kg
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Tilbehør
Træbriketter 2 paller
3.995 kr.