Tyverialarmer

Undgå at få besøg af tyven, mens du er på arbejde! Med et alarmsystem fra Valtronics får du besked, når der forgår noget unormalt ved dit hjem. Herved undgår du at komme hjem til hus, hvor tyven har været på besøg eller åbne døren til et hjem med vandskade. Her på siden finder du de smarte alarmsystemer, der byder overvågningskameraer, vandskade- og røgalarmer, der giver dig besked, så snart der sker noget uventet. Tag et kig på de smarte alarmsystemer og sammensæt dit eget alarmsystem til hjemmet. Så kan du trygt forlade dit hjem!

Køb en samlet pakke og spar op til 29%
33 produkter
Indendørs alarmsystem - perfekt til mindre bolig
999 kr.
Plus leveringsomkostninger
Passer til Valtronics alarmsystemerne
99 kr.
Plus leveringsomkostninger
Registrerer bevægelser i en afstand på op til 12 meter
159 kr.
Plus leveringsomkostninger
Installér den nær komfur eller fyr. Ideel når du er på ferie
179 kr.
Plus leveringsomkostninger
Velegnet til store huse og bygninger
299 kr.
Plus leveringsomkostninger
Registrerer ikke bevægelser fra dyr under 10 kg
179 kr.
Plus leveringsomkostninger
Hurtig alarmering ved vandskade og oversvømmelse
149 kr.
Plus leveringsomkostninger
Til sikring af carporte og indgangspartier
349 kr.
Plus leveringsomkostninger
Nem adgang uden kode - ideel til børnefamilier
99 kr.
Plus leveringsomkostninger
Sikring af have, terrasser og lignende
499 kr.
Plus leveringsomkostninger

Skru op for sikkerheden og trygheden med en tyverialarm

Du har med en tyverialarm mulighed for at skrue op for både sikkerheden og trygheden, idet du straks vil få besked, hvis der sker noget unormalt i dit hjem. Få direkte besked i tilfælde af tyveriforsøg eller en anden uønsket hændelse.

Tre gode grunde til at vælge en tyverialarm

  • Mindsket risiko for tyveri
  • Øget tryghed i hverdagen
  • Direkte besked i tilfælde af unormale hændelser

I dag er det helt frivilligt, om man vil investere i en tyverialarm eller ej, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at alarmer, herunder tyverialarmer har en reel effekt. Man kan ikke gardere sig helt mod tyveri, men faktum er, at alarmer er med til at reducere risikoen for indbrud betydeligt. Dette er med til at skabe øget tryghed i hverdagen; og netop tryghed er vigtigt for ens trivsel.

Skulle der ske noget unormalt i dit hjem, mens du er på arbejde eller på ferie, vil du få besked, så du straks kan tage affære på det.

Dit valg af tyverialarm

Det er nemmere sagt end gjort at vælge det rigtige alarmsystem, idet der er rigtig mange muligheder. Hos føtex.dk byder vi på en håndfuld forskellige pakkeløsninger. Der findes basispakken til mindre hjem, mellempakken til større hjem og den store pakke med ekstra funktionalitet. Derforuden forhandler vi kamerapakken, megapakken og en håndfuld andre populære pakkeløsninger.

Din opgave er at finde et alarmsystem, som passer til størrelsen på dit hjem, og som indfrier dine krav. Det kan f.eks. være, at du er på udkig efter en tyverialarm med røgalarm, vandskadealarm, overvågning og andre funktioner. Er du ikke tilfreds med den valgte alarmpakke, kan du tilkøbe ekstra dele.

For at finde den rigtige løsning bør du sætte dig ind i, hvad de forskellige alarmpakker indeholder. Der er nemlig en række forskelle på løsningerne – både prismæssigt og funktionsmæssigt. Skal du være godt sikret både inde og ude, bør du vælge megapakken, som indeholder overvågningskameraer, bevægelsessensorer, nøglebrikker og meget mere.

Bestil den ønskede tyverialarm på føtex.dk

Er du overbevist om, at det er en god idé at købe og montere en tyverialarm i hjemmet, så kan du på føtex.dk gøre en god handel på et komplet alarmsystem. Du kan foruden tyverialarmer købe røgalarmer og panikalarmer.

Der er penge at spare ved at købe en pakkeløsning, hvorfor det med fordel kan tages til overvejelse. Du kan nemt og sikkert bestille en tyverialarm online – via føtex.dk naturligvis.