Sauna Ø 190 x 300 cm

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Sauna Ø 190 x 300 cm

Udesauna stammer oprindeligt fra Finland, men er kommet til Danmark de senere år. Udesaunaen giver en god afslappet stemning og atmosfære. Det er samtidig sundt at gå i sauna, da din blodcirkulation ændrer sig ved varmepåvirkningen, og derved sænker dit blodtryk. Det er også godt for din hud. Regelmæssige svedeture forhøjer syreindholdet i din hud og styrker huden. Vi har både udesauna med og uden terrasse.

  • Bygget i gran og fyrretræ
  • 2 stk. langsgående bænke udført i saunatræ
  • 6 kW elektrisk saunaovn med sten
  • Tagdækning  shingels tagpap - sort
  • Dør 160 x 70 cm
  • Samletid: 2 mand 1 dag

Leveres ubehandlet, skal have træbeskyttelse på den udvendige side inden  ibrugtagning.
Leveres som samlesæt, udførlig samlevejledning medfølger.

Hvilken type udeluksus produkt har du behov for?
Inden du bestiller et udeliv produkt, skal du fundet ud af hvilke behov produktet skal dække. Skal du f.eks. kunne grille med vennerne er en grillhytte det rette valg med ildstedet centralt i huset for at samle familien. Grillhytten kan både bruges til opvarmning og madlavning.
Er det derimod et ønske om wellness og afslapning i et varmt bad er et vildmarksbad oplagt. Vildmarksbad er lavet i træ og opvarmes af den medfølgende brændeovn. Uanset hvordan temperaturen er udenfor kan du nyde udsigten i din have eller terrasse i et varmt bad med duften af varmt træ.
Du kan også opleve ægte Finsk sauna stemning med en udesauna, som er god til afslapning og stresse af. Et naturligt samlingssted for hygge og social samvær – der giver varmen på en kold vinterdag. Du kontrollerer varmen ved hjælp af saunasten der overhældes med vand alt efter hvor meget svedkirtlerne skal arbejde.

 


Varenummer 100245581
ID 000000000036960401-EA
Konstruktion
Diameter
  • 190 cm
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig