25 mm Fibrotech multifin med 5 mm fas, hvidmalet minimum 40 stk.

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

25 mm Fibrotech multifin med 5 mm fas, hvidmalet minimum 40 stk.

25 mm multifin træbeton loftplader - hvidmalet min. 40 plader.

Multifin Fibrotech i hvidmalet træbeton akustikplader til dig der går op i design og finish uden at gå på kompromis med god akustik. Anvendes ofte som lydregulerende loftbeklædning i mange typer byggerier. Er flot sammen med moderne indbygget belysning såsom spot i loftet. Dimension pr. plade: 600 × 1200 x 25 mm (0.72 m²)

Monteringsvejledning
FibroTech kan opsættes på langs eller tværs af forskallingsbrædder, træ der som minimum holder sig indenfor dimension 22 x 95 mm. maks. centerafstand her imellem må ligge på 600 mm.

FibroTech plader er beregnet til at pladerne ligger forbandt, og ikke med samlinger synlige på en række, idet at pladerne kan arbejde efter montagen. Pladerne stødes tæt sammen.

Hvis FibroTech træbeton opbevares udenfor, hvilket frarådes, er det vigtigt at beskytte pladerne med pressening. Endvidere ,at der kan komme frisk luft til og fra pladerne, så de bliver godt ventileret og ikke suger fugt til sig.

Vi anbefaler at produktet akklimatiseres i det miljø det skal sættes op i 12 dage inden montering påbegyndes. For at undgå at pladerne trækker sig sammen, er det vigtigt at opsætte FibroTech når byggeriet er helt lukket, evt også færdig malet idet maling også afgiver fugt som pladerne kan suge til sig. Og der må ikke laves alternative løsninger såsom varmekanon for at fremskynde processen.

Der skal anvendes Fibrotech skruer. Ellers bortfalder garantien.


Varenummer 100261083
ID 000000000045333001-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig