Elektriske save

23 produkter
184 mm 18V - 590W med XPS - løs enhed
3.299 kr.
250 mm 1700W
4.149 kr.
Eksklusiv afgift. Til trapezplade op til 2,5 mm
2.499 kr.
1350 Watt 65 mm skæredybde DWE560
1.299 kr.
dws520ktr med 1,5 m skinne og t-stak kuffert
3.649 kr.
DCS331N Li-Ion teknologi uden akku og lader
1.599 kr.
DCS391N Li-Ion teknologi uden akku og lader
1.529 kr.
tstak kasse med 14-18 klinge uden batteri og lader
2.699 kr.
216 mm hø/ve gering 60/50 1600W
5.749 kr.
DCS551Z - Li-ion - lev. uden batterier, lader og kuffert
1.999 kr.

Stort udvalg af elektriske save til alle projekter

En elektrisk sav gør arbejdet med at save nemmere, hurtigere og mere præcist end en almindelig sav. Der findes et væld af forskellige typer af save, som passer til forskellige typer opgaver, og som har forskellige funktioner.

Hvilken sav, du skal vælge, afhænger af om du foreksempel ønsker en håndholdt eller bordmonteret elektrisk sav, om du skal lave præcisionsnit eller grovere arbejde som nedrivning.

Her på siden finder du følgende typer af elektriske save:

  • Stiksav
  • Dekupørsav
  • Dyksav
  • Rundsav
  • Kap/geringssav
  • Bajonetsav
  • Bordsav

Drivkraft til din elektriske sav

Ud over selve typen af elektrisk sav, er det også vigtigt at tage stilling til, hvilken drivkraft den skal have. Skal den være med kabel eller være kabelfri?

Vælger du en elektrisk sav med ledning, slipper du for at tænke over, om der nu er strøm nok på din sav. Til gengæld skal du være opmærksom på, at der skal være et stik tilgængeligt, hvor du skal bruge din sav og samtidig skal du passe på, at ledningen ikke kommer i vejen, når du saver.

Vælger du i stedet en elektrisk sav på batteri, skal du sørge for, at du altid har et opladet batteri klar, så du ikke behøver at tage unødige pauser fra arbejdet. Til gengæld undgår du bøvl med ledning, og du kan nemt tage din elektriske sav med dig og save, hvor projektet er. Skal et hegn eksempelvis saves til, kan du nemt tage din elektriske sav med ud til hegnet, og så er det jo hurtigt klaret.

Elektriske save fra kendte mærker

Vi fører her på siden elektriske save af høj kvalitet fra kendte mærker som BLACK+DECKER, Makita, Worx, Powercraft og Dewalt. Du er dermed sikret en elektrisk sav, som holder i mange år.

Husk tilbehøret til din elektriske sav

Selve maskinen på din elektriske sav kan holde i mange år, men klingen i din sav vil blive slidt, når du bruger den. Det er desuden også nogengange muligt at købe forskellige typer klinger til samme type sav, så samme sav både kan bruges til træ og metal. Det er derfor vigtigt at huske tilbehøret til din elektriske sav.

> Se alt tilbehør til elværktøj her

Hvis du har valgt en elektrisk sav på batteri, er det desuden en god idé at købe et ekstra batteri, så du altid har et opladet batteri klart.

> Se alle batterier og opladere til elværktøj her

 

Tilpas udvalget
×
Lagerstatus
Brand
Pris (kr)