Boremaskiner og skruemaskiner

34 produkter
Autoselect Slagboremaskine 18,0V Lithium 2batt.
895 kr. 1.399 kr.
Med 2 stk. 20 V 2,0 Ah MAX Li-ion batterier
1.199 kr.
DCF880N 1/2 firk Li-Ion teknologi uden akku og lader
1.469 kr.
dcf620nt tstak uden batteri og lader
1.699 kr.
dch273nt med 3 funktioner tstak uden batteri og lader
2.649 kr.
HP451RTJ 3-gears maskine inkl. lader, batteri og kuffert
3.199 kr.

Til det hårde arbejde

479 kr.
DFR550 4-polet motor båndskruer 25-55 mm
1.829 kr.
Eksklusiv afgift. Hp1641f 1g
829 kr.
DWD524KS 13 mm nøglefri metalborepatron
1.999 kr.
18V 2 gear inkl. 80 stk. tilbehør
1.295 kr.
Inkl. 80 stk. tilbehør
1.470 kr.

Stort udvalg af bore- og skruemaskiner fra kendte mærker

En boremaskine eller en skruemaskine er et af de mest udbredte typer af elværktøj i danske hjem. Det er der en grund til. Bore- og skruemaskinen er nemlig et stykke værktøj, som du ofte vil opdage, at du mangler, hvis du ikke ejer en. Her på siden finder du bore- og skruemaskiner fra mærker som Dewalt, Makita og BLACK+DECKER.

Skal du for eksempel sætte hylder op, skrue fjernsynet fast i væggen, eller samle et møbel, så går det hele meget nemmere med en bore- og skruemaskine. Vær dog opmærksom på, at dit valg af boremaskinetype kommer an på, hvilket projekt du har. Man kan nemlig få forskellige typer af boremaskiner, som varierer i kraft.

En slagboremaskine er kraftigere end en almindelig boremaskine, og en borehammer er endnu kraftigere endnu. Så bor i du et betonbyggeri, er det ikke sikkert, at en almindelig boremaskine har power nok til at bore i væggen. I så fald bør du vælge en kraftigere model.

Boremaskinens drivkraft

Det er ikke lige gyldigt, hvilken drivkraft din boremaskine bruger. Der findes to former for drivkraft:

  • Batteri
  • Ledning

Fordelene ved at vælge en bore- og skruemaskine på batteri er, at du slipper for at døje med ledningen, når du arbejder med din maskine, og samtidig ikke er afhængig af at have et stik i nærheden. Til gengæld er fordelen ved en bore- og skruemaskine på ledning, at du ikke skal tænke over, om dit værktøj løber tør for strøm.

Hvis en boremaskine på batteri lyder som det rigtige valg for dig, kan du vælge at købe en, som hører til en batterifamilie. I så fald passer alle maskiner, både havemaskiner og elværktøj, indenfor samme batterifamilie til samme batteri.

Husk tilbehøret til din bore- og skruemaskine

Når du skal sætte hylder, billeder, TV eller andet op på væggen, så er det vigtigt, at du bruger den rigtige størrelse skruer og rawplugs, så det, du sætter op, ikke falder ned igen. Til det skal du bruge de rigtige størrelser bits og bor. Derfor er det en god idé at tilkøbe bits og bor sæt til din maskine, hvis ikke det medfølger.

> Se alt tilbehør til elværktøj her

Hvis du vælger en bore- og skruemaskine eller slagboremaskine på batteri, kan du vælge at tilkøbe et ekstra batteri, så du altid har et, som ligger klart i opladeren.

> Se alle batterier og ladere her

Tilpas udvalget
×
Lagerstatus
Antal gear
Brand
Pris (kr)