Find det rigtige brænde hos os

På føtex.dk finder du et stort udvalg af brænde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, uanset om du søger traditionelt ovntørret eller lufttørret pejsebrænde, briketter eller træpiller.

Brænde er ikke bare brænde. Der er eksempelvis stor forskel på brændværdien mellem de forskellige brændetyper. Der er også forskel på, hvornår brændet kan tages i brug. Ovntørret brænde og briketter kan bruges med det samme, mens lufttørret brænde kræver en tørretid på yderligere 3-4 måneder efter leveringen. Der er med andre ord nok at tage stilling til, når du skal vælge brænde.

Vi har forsøgt at hjælpe dig på vej, ved at samle den relevante information her på siden. Det kan forhåbentlig gøre det lidt lettere for dig at vælge det helt rigtige brænde.
 

 

Se mere om, hvordan dit brænde bliver leveret

Brænde i god kvalitet til pejsen eller brændeovnen

På føtex.dk finder du et stort udvalg af diverse typer af brænde og andet optænding. Vi har både træpiller, pejsebrænde og træbriketter, som alle er med til at holde din bolig varm om vinteren. De fås i forskellige materialer, som hver har deres egenskab og brændetid. Ønsker du at opbevare brændet udendørs, finder du også brændely, der holder brændet tørt.

Læs mere om vores brænde

Vi har forsøgt at samle al den relevante information omkring de forskellige typer af brænde, så du kan træffe det helt rigtige valg, når du køber brændsel på føtex.dk

Læs blandt andet om fordelene ved træbriketter, og læs om de forskellige typer af pejsebrænde. Der er nok at tænke over. Men tag et kig på de forskellige produktgrupper, så finder du hurtigt ud af, hvilke produkter, der bedst lever op til dine krav.

Levering af dit brænde

Vi leverer naturligvis dit brænde lige hjem til dig. Leveringen sker med store lastbiler og en palleløfter. Derfor kan vi kun levere til din kantsten, da palleløfteren ikke kan forcere kantsten, grus, granitskærver eller lignende. Derudover er det vigtigt, at der er gode forhold for lastbilerne, så de kan komme frem til din adresse - og komme derfra igen. 

Vi anbefaler, at du læser vores leveringsguide, inden du bestiller brænde på føtex.dk. på den måde kan du sikre dig, at du kan modtage dit brænde ved din adresse. Du finder guiden her: Levering af brænde

Bemærk i øvrigt at vi kun leverer til adresser i Jylland samt på brofaste øer i Danmark.