Tilbehør til brændeovne og pejse

Her finder du et stort udvalg af tilbehør til brændeovne og pejse. Hvis du leder efter brænde eller en anden form for optænding kan du finde det lige her

20 produkter
Motor effekt 800W
299 kr.
Kan kun købes sammen med en Varde brændeovn
795 kr.
Anvendes ved bagudmontering
149 kr.
Moderne design
8.499 kr.
Anvendes ved bagudmontering
149 kr.

Tilbehør til et hvert behov

På føtex.dk har vi et stort udvalg af tilbehør til diverse pejse og brændeovne. Du skal dog være opmærksom på at nogle af delene kan kun købes sammen med en brændeovn. Det er gjort opmærksom på dette ved de enkelte produkter.

Askesugeren

En askesuger er et fantastisk redskab, hvis du ejer en pejs eller en brændeovn. Ved hjælp af denne kan du hurtigt komme af med asken og få din pejs eller brændeovn til at fremstå som ny, uden at dette slider på din normale støvsuger, eller sviner, hvis du fjerner det på anden vis.

Askesugeren er desuden let at transportere, så du kun behøver at have den stående fremme når du faktisk bruger den.

Skorsten

Hvis du ikke allerede har gjort klar til en alternativ varmekilde i dit hjem, kan du gøre det selv ved hjælp af en skorsten fra føtex.dk, du skal blot huske at efter opsætningen skal skorstenen godkendes af en skorstensfejer.

Hvis du vælger selv at gøre klar til din nye brændeovn ved at opføre din skorsten selv, behøver du ikke at søge tilladelse om dette fra kommunen, men kan blot nøjes med at orientere dem om ombygningen.

Tilpas udvalget
×
Lagerstatus
Pris (kr)