Luft til luft varmepumpe

Varmepumpen er et anlæg bestående af en indre og en ydre del. Den yderste del står for at generere varmen fra den ydre luft , til varme den indre del kan sende ud i hjemmet . På føtex.dk finder du et stort udvalg af luft til luft varmepumper, og du kan vælge at købe enkelte dele eller samlede pakker, alt efter dit behov. Hvis du kigger længere ned på siden, kan du læse om nogle af de mange fordele ved at have en varmepumpe i sit hjem.

20 produkter
SCOP værdi 4,1
7.190 kr.
SCOP værdi 5,9
21.995 kr.
Passer til store sommerhuse og helårshuse.
Alt du skal bruge er samlet i pakken.
17.495 kr.
Passer til store sommerhuse og helårshuse.
Pakken egner sig særligt til Aircondition.
16.795 kr.
SCOP værdi 5,2
12.495 kr.
Passer til helårshuse.
Her får du topmodellen fra Panasonic.
23.995 kr.
Kun 18db - A+++
10.440 kr.
Fås kun online
364 kr.
Fås kun online
1.617 kr.
Panasonic Flagship varmepumpe med ekstra power
12.052 kr.
Varmepumpe i et prisvindende design
8.175 kr.
Til boliger på mellem 25-100 m2
7.495 kr.

Spar penge ved brug af varmepumpe

Hvis du gerne vil spare nogle penge på dit årlige varmeforbrug, hvorfor så ikke skifte til en varmepumpe? Varmepumpen er et anlæg der kan bruges i stort set alle huse og fylder ikke meget mere end et køleskab. Det smarte ved varmepumpen er at du kan installere den et sted hvor du ikke behøver at se den hver dag, for eksempel i din kælder.

På føtex.dk finder du et stort udvalg af luft til luft varmepumper, der fungerer på den måde at den udnytter varmen fra luften udenfor, til at generere varme i hjemmet.

Eftersom at du sparer en del penge på din varmeregning betyder dette også at din varmepumper tjener sig selv hjem igen. Det varierer selvfølgelig meget, hvor hurtigt pengene tjenes hjem igen, men man vurderer at med en luft til luft varmepumpe er tilbagebetalingstiden cirka 3 til 5 år.

Varmepumpe som aircondition

En varmepumpe kan meget mere end at varme dit hjem op. Du kan også vælge at bruge dine varmepumpe som en aircondition til de dage hvor solen bager udenfor eller til de enkelte tropenætter vi til tider oplever i det danske sommervejr.