Tilbehør og montering

Hvis du står og mangler en varmepumpe eller du allerede har købt én og står og mangler noget tilbehør eller en montering dertil, så kig med her på siden. Hos føtex.dk tilbyder vi både en komplet montering af dine nye varmepumpe, samt tilbehør dertil. Vær dog opmærksom på, at noget tilbehør kun kan købes sammen med et køb af en varmepumpe fra føtex.dk

11 produkter
Styr din varmepumpe med din smartphone - GRATIS App
2.395 kr.
Kan kun købes sammen med en varmepumpe
319 kr.
Bemærk: Monteringsadressen skal angives under leveringsadresse
3.595 kr.
Fjernstyringsmodul
2.395 kr.
Kan kun købes sammen med en varmepumpe
465 kr.
Kan kun købes sammen med en varmepumpe
495 kr.

Kan kun købes sammen med en varmepumpe

999 kr.
Fjernstyringsmodul
1.495 kr.
Til betjening af Varmepumpe
999 kr.
Rørpakke til brug ved montage af klimaanlæg
499 kr.
Mål: B: 96 x D: 56 x H: 78 cm
Fast lav pris
799 kr.

Montering af din varmepumpe.

Med køb af en montering fra føtex.dk får du en flot og professionel opsætning af din varmepumpe. Du vil blive besøgt af en professionel autoriseret kølemontør, som ikke kun sætter din varmepumpe op, men som også sikrer sig at det hele virker som det skal.

Standard montagen af varmepumpen inkluderer blandt andet selve monteringen af både den indre og den ydre del, tæthedsprøvning, og en grundig gennemgang af både instruktionsbøgerne og fjernbetjeningen. Der medfølger derudover også en rørføring på op til 4 meter, hvilket betyder at du har mulighed for at placere den indre og ydre del op til 4 meter fra hinanden. Kølemontøren medbringer selv det værktøj der skal anvendes så det eneste du behøver at gøre, er at slappe af, indtil monteringen er fuldført og instruktionerne skal gennemgåes.

Du er med andre ord klædt rigtig godt på til at være varmepumpeejer, når montøren tager derfra.