Vildmarksbad Ø 190 cm

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Vildmarksbad Ø 190 cm

Vildmarksbade er oplagt til sommerhuset og til egen baghave, hvor du nemt og bekvemt kan hoppe i baljen udendørs. Vildmarksbade er lavet i træ og opvarmes af den medfølgende brændeovn. Sørg for at underlaget er fast og plant. Oplagt er fliser, brædder eller småsten som underlag. Sørg for at der kan komme luft under karret så du undgår svamp og råd.

  • Bygget i grantræ
  • Ovn i rustfritstål (ikke syrefast)
  • 38 mm tykke planker.
  • 5 bænke, passer til 6-10 personer
  • 3 stk. kraftige tøndebånd i rustfrit stål (ikke syrefast)
  • Samletid: 1 mand 1 dag

Leveres ubehandlet, skal have træbeskyttelse på den udvendige side inden  ibrugtagning.
Leveres som samlesæt, udførlig samlevejledning medfølger

Hvilken type udeluksus produkt har du behov for?
Inden du bestiller et udeliv produkt, skal du fundet ud af hvilke behov produktet skal dække. Skal du f.eks. kunne grille med vennerne er en grillhytte det rette valg med ildstedet centralt i huset for at samle familien. Grillhytten kan både bruges til opvarmning og madlavning.
Er det derimod et ønske om wellness og afslapning i et varmt bad er et vildmarksbad oplagt. Vildmarksbad er lavet i træ og opvarmes af den medfølgende brændeovn. Uanset hvordan temperaturen er udenfor kan du nyde udsigten i din have eller terrasse i et varmt bad med duften af varmt træ.
Du kan også opleve ægte Finsk sauna stemning med en udesauna, som er god til afslapning og stresse af. Et naturligt samlingssted for hygge og social samvær – der giver varmen på en kold vinterdag. Du kontrollerer varmen ved hjælp af saunasten der overhældes med vand alt efter hvor meget svedkirtlerne skal arbejde.
 

Se samlevejledning

 

 

 


Varenummer 100245582
ID 000000000036960601-EA
Passer til
  • Passer til 6-10 personer
Diameter
  • 190 cm
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig

Tilbehør
Presenning vildmarksbad
1.249 kr.