Vælg et flot armatur til din bolig

I både køkkener og badeværelser findes der armaturer, og på føtex.dk finder du et stort udvalg af netop dette. Vi har både håndvaskarmaturer, udendørshaner og armaturer til brus og kar – alle sammen fra nogle af førende og mest anerkendte brands på markedet. Husk, at vi altid leverer lynhurtigt og gratis ved køb for mere end 1000,-. Bestil allerede i dag!

Tilbage til byggemarked >

Armaturer i alle former

På føtex.dk har vi et bredt sortiment af forskellige armaturer til både dit køkken, bad og bryggers. Vælg imellem et hav af designs, der matcher både dit behov og din stil.

Hvorfor vælge et armatur fra Føtex.dk?

  • Enormt stort udvalg af elegante armaturer
  • Gode priser og tilbud
  • Altid 30 dages returret

Selvom et armatur umiddelbart er en mindre del af indretningen, så er det ikke desto mindre stadig en vigtig del af det. Der findes nemlig utroligt mange forskellige armaturer på markedet, og det er derfor muligt virkelig at lave et statement på badeværelset med en helt særlig vandhane. Og derfor har vi på føtex.dk valgt at tilbyde netop et stort udvalg, så du frit kan vælge lige præcis den, du leder efter.

Gør dig umage i udvælgelsen af et nyt armatur

Skal du lave nyt bad eller køkken, eller trænger det nuværende armatur bare til en udskiftning, så er der faktisk flere ting du med fordel kan overveje, inden du udvælger dit nye armatur. Hvilke funktioner har du behov for i dit armatur? Skal det være berøringsfrit og hvis ikke, skal der så være et eller to greb? Derefter skal du overveje, hvilket materiale du ønsker.

De fleste modeller er lavet i rustfrit stål, men nogle er blanke og andre er matte. Naturligvis er der også forskel på prisen ved de forskellige armaturer, og på føtex.dk har vi forsøgt at nå bredt ud, så der er et armatur til enhver pengepung. Til sidst kommer designet, der for de fleste også er af stor betydning. Skal den være helt enkel og med skarpe kanter? Eller foretrækker du den ekstra plads et armatur med c-tud giver?

Køb dit armatur online

På føtex.dk er vi glade for at kunne præsentere så stort et udvalg af flotte og stilfulde armaturer. Vi forsøger altid at holde et højt serviceniveau, og dette gør vi bl.a. ved at tilbyde 30 dages returret på dine købte varer. Se også alle vores hvidevarer – måske finder du ting, du ikke vidste du manglede. Bestil i dag!