Brusedør i flere udgaver

Er du i gang med at installere nyt badeværelse, og mangler du en brusedør til brusehjørnet, så finder du her på siden et flot udvalg. Overvejer du at købe en færdig brusekabine i stedet for, så kan du også finde et fint sortiment af det på føtex.dk. Du får fri fragt på din brusedør, når du bestiller for over 1000,- og ikke mindst 30 dages returret.

Tilbage til brusekabiner og vægge >

9 produkter
Klart glas - fås i flere størrelser
2.399,25 kr. 3.499 kr.
Fås i 4 varianter
Klart glas, mat profil
Fås i flere størrelser
2.624,25 kr. 3.099 kr.
Fås i 4 varianter
Frostet glas - fås i flere størrelser
2.924,25 kr. 3.599 kr.
Fås i 4 varianter
Klart glas, krom profil
fås i flere størrelser
3.374,25 kr. 3.999 kr.
Fås i 2 varianter
Klart glas, blank profil
fås i flere størrelser
2.624,25 kr. 3.599 kr.
Fås i 2 varianter
Frostet glas, mat profil
Fås i flere størrelser
2.924,25 kr. 3.499 kr.
Fås i 2 varianter
800 klart glas, blank profil
B800 x H1920 mm
2.924,25 kr. 3.399 kr.
Frostet glas - fås i flere størrelser
3.749,25 kr. - 3.899,25 kr.
Fås i 2 varianter
Klart glas - fås i flere størrelser
3.749,25 kr.
Fås i 2 varianter

Brusedør - Find en brusedør i vores udvalg

Find din nye brusedør på Føtex.dk. Vi tilbyder mange forskellige modeller alt efter, hvordan din bruser er indrettet. Priserne varierer og ligeledes gør designet, så læs nærmere om de forskellige brusedøre her.

Hvorfor købe en brusedør her på siden?

  • Stærke priser
  • Flot og tidløst design
  • Tårnhøjt serviceniveau med dig i centrum

Der er flere gode grunde til, at du skal købe dine varer på føtex.dk. Først og fremmest finder du altid vores produkter til stærke priser og herudover kommer vores produkter også i et væld af designs, så du kan sætte dit personlige præg på indretningen derhjemme.

Vi prioriterer altid at have kunden i centrum, og det er din sikkerhed for at gøre et godt køb og lave en god handel her hos os. Til din bruser er det nemlig uundværligt med en brusedør. Det er desuden end mere praktisk løsning end fx et bruseforhæng.

Gå efter et godt glas og et flot design

Når du skal købe en ny brusedør, så er der flere ting, der er væsentlige at overveje. De fleste bruserdøre er lavet i glas, men dette betyder heldigvis ikke, at de nødvendigvis er skrøbelige. Denne type glas er nemlig utrolig holdbart, og så er det ofte forbehandlet, hvilket gør rengøring noget lettere. På føtex.dk finder du både brusedøre i frostet glas, klart glas, mat og blankt, og med eller uden bue.

Mulighederne er altså mange, og du skal blot gøre op med dig selv, hvilken type du bedst kan lide, og om du har brug for en eller to døre. Er du god med dine hænder, så kan du sagtens selv montere din nye brusedør, men er det helt nyt for dig, gør du klogt i at få en professionel til det, så du kan være sikker på, at det bliver gjort korrekt.

Køb kvalitet fra Føtex

Vælger du at købe din nye brusedør på føtex.dk, så er du garanteret en høj varestandard. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten, og det er uanset om du køber en brusedør, en brusekabine, armaturer, eller hvad du end står og mangler til dit hjem.

Derudover tilbyder vi et væld af services som blandt andet hurtig og fri fragt ved køb for mere end 1000,-. Vi har altid massevis af varer i vores sortiment, så du kan finde lige præcis den model og det design, der passer dig bedst. Køb i dag!