Brusehjørner

På føtex.dk.dk finder du et stort udvalg af bruseløsninger – mon ikke der findes én til dit badeværelse! Uanset om du står midt i en stor renovering af badeværelset eller blot trænger til at friske det gamle lidt op, kan du i vores sortiment finde den rette model til dit hjem – her kan du set et overblik over alle bruseløsningerne på føtex.dk. Bestil dit nye brusehjørne hjem i dag – vi sender fragtfrit ved køb over 1000,- og tilbyder 30 dages returret.

Tilbage til brusekabiner og vægge >

6 produkter
Klart glas, mat profil
Fås i flere størrelser
5.199 kr. - 5.399 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 3 varianter
Frostet glas, mat profil
fås i flere størrelser
6.199 kr. - 6.399 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 2 varianter
Klart glas, mat profil
fås i flere størrelser
5.599 kr. - 5.699 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000 Fås i 2 varianter

Brusehjørner - Find et nyt brusehjørne på føtex.dk

Et brusehjørne med glasdøre er ikke bare en funktionel løsning, der sparer plads i små rum, når dørene foldes indad. Det er samtidig en stilren bruseløsning, der giver dit badeværelse et nyt og moderne look.

Tre grunde til at vælge

  • En god bruseløsning til både store og små rum
  • Vælg med klart eller frostet glas
  • Funktionalitet, uden at gå på kompromis med kvalitet

Når du skal vælge en bruseløsning til dit nye badeværelse eller renoveringsprojektet, kan et brusehjørne meget vel være løsningen for dig. Det handler med andre ord om at finde et brusehjørne, der passer til rummet og de krav, du har til dit bad. Brusehjørnet udnytter rummets eksisterende plan og indretning og kan derfor være en fordel i mindre rum, hvor det er småt med gulvpladsen.

Foldes dørene indad får du automatisk mere plads at gøre med på dit badeværelse. Når du vælger et brusehjørne med glas, sikrer du samtidig, at lyset får fri adgang til hele rummet. Vælger du et brusehjørne fra sortimentet på føtex.dk, kan du med andre ord være sikker på, at du får et bad, hvor der både er fokus på funktionalitet, æstetisk udtryk og ikke mindst kvalitet.

Brusehjørnet er et moderne valg

Badeværelset er et af de rum, hvor funktionaliteten er i højsædet. Derfor er det vigtigt at gå efter den rette model, der passer til dit hjem. Med et brusehjørne fra føtex.dk får du ikke bare en funktionel løsning, der udnytter pladsen så optimalt som muligt, du får også et moderne bad, der er nemt at indrette omkring.

Dørene i glas er på én og samme tid neutrale, stilrene og et personligt valg. Forstået på den måde, at du kan præge indretning i rummet nøjagtigt, som du ønsker det – også inde i badet! Prøv med matchende håndklæder og måtte til gulvet, grønne planter og hyggelige stearinlys i indretningen. Vælg et moderne brusehjørne og få det badeværelse, du altid har drømt om!

Køb dit nye brusehjørne i dag

Bestiller du dit nye brusehjørne på føtex.dk, slipper du for at bekymre dig om at få det hjem. Vi leverer det fragtfrit ved køb over 1000,- – og skulle det mod forventning ikke være det, du håbede på, tilbyder vi 30 dages returret. Køb allerede i dag!