Brusekabiner

Skal der laves nyt badeværelse, og skal du have ny brusekabine, kan du finde den på føtex.dk. Vores udvalg er simpelt, men lækkert, og husk også at se vores forskellige bruseartikler, hvor du finder håndbrusere, bruseslanger og meget andet. Føtex’ udvalg er fyldt med spændende varer i en utrolig høj kvalitetsstandard. Køb nu og få dine varer leveret i løbet af få dage.

Tilbage til brusekabiner og vægge >

10 produkter
Fås kun online
3.769 kr.
Fås kun online
3.499 kr.
Fås kun online
2.979 kr.
Fås kun online
3.249 kr.
Fås kun online
2.095 kr.
Fås kun online
3.299 kr.
Nem montering
4.399 kr.
Inkl. brusestang, bruser og bruseslange
2.799 kr.

Brusekabiner med glas

Her på siden finder du vores bud på brusekabiner til det moderne hjem. Vælg en brusekabine i glas for en flot løsning til badeværelset. Den er samtidig er nem at holde ren. Find den her på Føtex.dk og bestil den hjem i dag.

Vælg en brusekabine fra Føtex.dk

  • Stort udvalg
  • Flotte modeller anerkendte mærker – herunder Ifö
  • Skarpe priser og høj kvalitet

Til alle badeværelser hører sig en brusekabine. Nogle er firkantede, andre er femkantede eller mere runde i designet. En brusekabine udgør en stor del af indretningen på badeværelset, og derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvordan den ser ud.

Den skal naturligvis passe til resten af badeværelset. De stabile vægge og brusekaret i kabinen medfører blandt andet, at du undgår at få vand ud på gulv og vægge, mens du tager et bad – herved undgår du også, at der dannes kalk. Bestil derfor en smart og prisvenlig kabine, der er nem at montere.

Gode råd til valg af brusekabine

I udvælgelsen af din brusekabine er det vigtigt, at du først overvejer dine muligheder og dine behov. Helt naturligt er det størrelsen, der først og fremmest spiller ind. Hvad har du plads til og hvor skal den stå? Hvis du overvejer en kabine med en almindelig dør, skal du huske også at tage højde for, om der er plads til at døren kan åbnes ud i rummet. Herefter skal du tænke over, hvor du kan tilslutte afløbet. Ofte passer det bedst i et hjørne, da brusekabinen også fylder mindst her.

Til sidst spiller kvaliteten og designet selvfølgelig også en væsentlig rolle. En god brusekabine har gode glasvægge, der ikke vibrerer, så snart du bevæger dig, samt en dør der lukker tæt, så vandet forbliver inde i kabinen. Desuden er der altid stor forskel på, om man er til det helt hvide look, eller fx bedre kan lige forkromet aluminium.

Køb en god brusekabine i dag

En brusekabine er unægteligt et element på badeværelset, der oftest bruges hver dag. Derfor er det vigtigt at vælge en god kabine, der opfylder dine behov i hverdagen. På føtex.dk har vi altid massevis af kvalitetsvarer på tilbud, så find din nye brusekabine her til en fantastisk pris. Vi leverer kvit og frit! Se også vores udvalg af badekar her.