Fødselsdagen er i fuld gang. Se alle de vilde tilbud HER

Brusevægge

Er du på udkig efter en ny brusevæg til badeværelset? Så er du kommet til det rigtige sted. På føtex.dk finder du et stort udvalg af brusevægge fra kendte brands som Ifö, Arredo og Unidrain. Vores brede sortiment af bruseløsninger gør det muligt for dig at finde den model, der er den rette til dit badeværelse. Tag et kig på vores mange brusevægge, der findes til et godt tilbud, og bestil den hjem i dag. Vi tilbyder 30 dages returret, så du kan handle med ro i maven.

Tilbage til brusekabiner og vægge >

17 produkter
Fås kun online
4.249 kr.
Fås kun online
2.134 kr.
Fås kun online
3.969 kr.
Fås kun online
3.311 kr.
Fås kun online
4.272 kr.
900 klart glas, mat profil
2.999 kr.
875 frostet glas, mat profil
3.499 kr.
875 klart glas, mat profil
Fås i højre- og venstrevendt
3.499 kr.
Fås i 2 varianter

Brusevægge - Funktionel brusevæg til badeværelset

Står du overfor en større renovering af badeværelset, eller trænger badet blot til en opgradering? Vi har, hvad du skal bruge. Badeværelset er et af de rum, hvor funktionaliteten skal være lige i øjet og æstetikken i balance. Det handler om at finde en løsning, hvad end det er gammelt eller nyt, som kan imødekomme de krav, du har til rummet.

Tre grunde til at vælge en brusevæg

  • Stort udvalg af mange forskellige modeller
  • Få et funktionelt bad, der passer til rummet
  • En bruseløsning, der ikke går på kompromis med kvaliteten

Når du skal vælge en ny bruseløsning til dit badeværelse, kan en brusevæg meget vel være løsningen for dig. En brusevæg kommer i mange forskellige modeller, størrelser og funktioner, hvilket betyder, at du kan finde én, der passer perfekt ind i et allerede eksisterende rum.

En brusevæg i glas, hvad end det er frostet glas eller ej, er en moderne, neutral løsning, som giver dig mulighed for at præge indretningen af badeværelset i den retning, du vil. Denne bruseløsning giver samtidig lyset fri adgang til hele rummet. Med en brusevæg fra føtex.dk får du et kvalitetsprodukt, hvad end du vælger en billig brusevæg eller en dyrere løsning.

Giv dit badeværelse et nyt look

Der er mange måder at give badeværelset nyt liv på – én er at tilføre badet et nyt look med en brusevæg. Med denne løsning kan du samtidig holde budgettet nede, da vi på føtex.dk har gode tilbud på brusevægge. En brusevæg er ikke bare en god og solid løsning, det er samtidig et valg, der strømliner dit badeværelse. Lad lyset trænge igennem glasset og nyd, at du ikke behøver et badeforhæng, hvis du helst er foruden.

På føtex.dk finder du flere forskellige modeller – eftersom at der ikke er to badeværelser, der er ens. Vælg blandt andet mellem brusevægge med skydedøre eller en brusevæg uden ramme eller en med aluminiumsprofil. Gør samtidig op med dig selv, om du er til gennemsigtigt eller frostet glas for det helt perfekte udtryk.

Bestil din brusevæg i dag

Når først ordren er i hus, skal du ikke bekymre dig om at få brusevæggen hentet hjem. Vi leverer den fragtfrit til dit hjem ved køb over 1000,-. Skulle leveringen mod forventning ikke leve op til det, du havde i tankerne, tilbyder vi altid 30 dages returret. Køb i dag – vi pakker og sender den, så hurtigt vi kan!