Byggemarked

Udvalgte kategorier på føtex byggemarked

Få råd og vejledning på føtex byggemarked

Tilbud på føtex byggemarked

 Tilbud på parkeringsskiver og Saphe fartkontrol

Parksafe City FS 24
89 kr. 100 kr.
Parksafe Premium FS31
249 kr. 300 kr.
Saphe Fartkontrol alarm
480 kr.

Stort udvalg indenfor alt til gør-det-selv projektet på føtex byggemarked

Står du overfor et større eller mindre byggeprojekt eller blot et hobby gør-det-selv projekt, så kan du finde lige dét, du mangler, her på føtex byggemarked. Find for eksempel et stort udvalg af håndværktøj og elværktøj, så projektet glider nemt afsted.

Indendørs byggeprojekter

Du kan finde alt indenfor VVS og sanitet til badeværelset, så du selv har mulighed for at renovere badeværelset derhjemme. Vi har for eksempel et stort udvalg af flotte badeværelsesmøbler som badmiljøer, højskabe og bruseafskærmninger. Men et badeværelse er ikke komplet uden stilfulde armaturer, hvilket du selvfølgelig også kan finde her. Vær dog opmærksom på, at der er få elementer, som kun en autoriseret VVS'er må lave.

Mangler du nye indvendige døre til at pifte huset op, så kan vi også hjælpe dig med både massive døre, celledøre og franske døre.

Udendørs byggeprojekter

Skal der ske noget med haven, indkørslen eller ydersiden af huset, så har vi et stort udvalg af spændende kategorier, som kan bidrage til dine udendørs gør-det-selv projekter. Find for eksempel flotte belægningssten og fliser til indkørslen eller terrassen, eller find lækkert flis til beddene.

Alt dette og meget mere finder du på føtex byggemarked.