Byggemarked

Står du overfor et gør-det-selv projekt? Så kan du finde det, du mangler her på føtex.dk. Hvad enten det er et større renovationsprojekt eller et mindre hobbyprojekt, så har vi værktøjet og meget mere her på siden. Find alt fra vvs udstyr, bruseartikler, badeværelsesmøbler til varmepumper og brænde.

Stort udvalg af byggeartikler til dit næste gør-det-selv projekt

Står du over for et større eller mindre byggeprojekt eller blot et hobby gør-det-selv projekt, så kan du finde lige dét, du mangler her på føtex byggemarked. Find for eksempel et stort udvalg af håndværktøj og elværktøj, så projektet glider nemt afsted.
 

Indendørs byggeprojekter

Du kan finde alt inden for VVS og sanitet til badeværelset eller køkkenet, så du selv har mulighed for at renovere derhjemme. Vi har for eksempel et stort udvalg af flotte badeværelsesmøbler som badmiljøer, højskabe og bruseafskærmninger. Men et badeværelse er ikke komplet uden stilfulde armaturer, hvilket du selvfølgelig også kan finde her. Vær dog opmærksom på, at der er få elementer, som kun en autoriseret VVS'er må lave.
 

Stort udvalg af værktøj

Til dine byggeprojekter har vi nu et stort udvalg af værktøj - både håndværktøj og elværktøj og meget andet værktøj. Derfor kan du roligt kaste dig ud i at blive gør-det-selv mand eller kvinde derhjemme. 

Leder du i stedet efter ting til haven som drivhuse eller grill, kan du finde dette og meget mere i vores have-univers.