Fritid & skønhed

Her på siden finder du alt, hvad hjertet begærer inden for fritid, sundhed og skønhed. Så hvad end du er på udkig efter hobby- og fritidsartikler, bøger at fordybe dig i eller gode og sjove familiestunder, så finder du det her hos os.

Tag på eventyr med SCO E-Cargo ladcyklen

Med den smarte SCO Premium E-Cargo ladcykel kan du tage hele familien med ud på cykeltur i både regn og sol. Ladcyklen med el har et stort frontlad med plads til 4 børn med tilhørende seler og et stort overtræk med plastikruder til dårligt vejr, så de mindste stadig kan nyde udsigten på turen.

SUP Paddleboards

Hop med på paddleboard bølgen denne sommer med dit helt eget SUP board, der giver mange timers aktiv sjov på vandet. Den populære vandsport forener motion og oplevelser i naturen, hvilket gør paddleboarding til den idelle sommeraktivitet - både for nybegynderen og dem der ønsker det helt store vandeventyr. Vi forhandler forskellige modeller, alt efter hvad du foretrækker, her på føtex.dk.

Kom godt igang med hjemmetræningen

Kom godt igang med træningen i 2021 med kvalitets træningsmaskiner fra føtex.dk og få pulsen op lige når det passer dig. Blandt vores spændende udvalg finder du både løbebånd, motionscykler, crosstrainer og meget mere fra populære mærker.

Kom godt igang med at løbe

Vil du gerne igang med at løbe? Så læs vores guide, der giver dig en række gode råd til, hvordan du kommer godt igang med løbetræningen.