Fritid

Her på siden finder du alt, hvad hjertet begærer inden for fritid. Så hvad end du er på udkig efter en ny cykel, hobby- og fritidsartikler, bøger at fordybe dig i eller gode og sjove familiestunder, så finder du det her hos os.

Tag på eventyr med SCO E-Cargo ladcyklen

Med den smarte SCO Premium E-Cargo ladcykel kan du tage hele familien med ud på cykeltur i både regn og sol. Ladcyklen med el har et stort frontlad med plads til 4 børn med tilhørende seler og et stort overtræk med plastikruder til dårligt vejr, så de mindste stadig kan nyde udsigten på turen.

CYCLEPLAY - SCO’s nye cykeldisplay til elcykler

Bliv klogere på SCO’s store nyhed for 2022 til udvalgte Premium elcykler, hvor intuitive features er i fokus.

Kom godt igang med hjemmetræningen

Kom godt igang med træningen i 2021 med kvalitets træningsmaskiner fra føtex.dk og få pulsen op lige når det passer dig. Blandt vores spændende udvalg finder du både løbebånd, motionscykler, crosstrainer og meget mere fra populære mærker.

SUP Paddleboards

Hop med på paddleboard bølgen med dit helt eget SUP board, der giver mange timers aktiv sjov på vandet. Den populære vandsport forener motion og oplevelser i naturen, hvilket gør paddleboarding til den idelle sommeraktivitet - både for nybegynderen og dem der ønsker det helt store vandeventyr. Vi forhandler forskellige modeller, alt efter hvad du foretrækker, her på føtex.dk.

Din guide til SUP boards

Hvilket SUP skal du vælge, og hvilken størrelse passer til dig? SUP paddleboards er blevet populære i Danmark, og flere kaster sig ud i den sjove vandsport. Læs guiden og lær mere om SUP paddleboarding og hvordan du finder et board, der passer til dig.

Kom godt igang med at løbe

Vil du gerne igang med at løbe? Så læs vores guide, der giver dig en række gode råd til, hvordan du kommer godt igang med løbetræningen. 

Tag på Glamping ferie

Sammensæt camping med et strejf af glamour og du får glamping! Gå ikke på kompromis med komforten, når du skal ud og opleve og overnatte i naturen. Tag kæresten, vennerne eller familen med på luksuscamping i den danske natur eller i egen baghave med jeres eget telt og ustyr til formålet. På føtex.dk finder du alt til at opnå den helt rette glamping atmosfære.

Har du styr på festivalens pakkeliste?

Skal du afsted til en af de mange festivaler denne sommer? Så har vi lavet en pakkeliste, så du kan komme afsted og få en positiv oplevelse - uanset hvordan vejret måtte være, og hvor langt tid du skal være afsted.