Have

På føtex.dk har vi samlet alt til haven her på siden, så du kan indrette din have til et sandt paradis. Se bl.a. vores store udvalg af drivhuse, udendørslamper, terrassevarmere, havemøbler, pavilloner, grill, parasoller og meget mere.

Grill året rundt

Inviter vennerne på grill-hygge. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af forskellige grill og grilltilbehør fra populære grill-brands. Vi har grill i forskellige størrelser, så du nemt kan finde en, der passer til din have, altan eller terrasse. 

De populære Kerteminde havemøbler

Nostalgi møder moderne og tidløst design i havemøbelserien fra Kerteminde. Med holdbare og vejrbestandige materialer får du kvalitetshavemøbler med et strejf af elegance. I udvalget finder du forskellige designs og havemøbler til den lille altan eller den store terrasse.

Bæredygtigt bambus

Indret haven eller terrassen med havemøbler i hurtigt voksende bambus, der gør dette materiale særligt miljøvenligt. Havemøbler i bambus tilføjer et strejf af hygge og sommer på enhver altan eller terrasse.

Populære kategorier

Oprydningssalg

Vil du gerne have endnu mere for pengene, så kan du her på siden finde en række skønne havemøbler, havehynder og andet haveudstyr i vores store oprydningssalg. Gør et kup så længe lager haves.