Hus & Have

På føtex.dk har vi samlet alt til huset og haven her på siden, så du kan indrette din have til et sandt paradis og finde det helt rette værktøj til dit næste gør-det-selv-projekt. Se bl.a. vores store udvalg af drivhuse,  havemøbler, pavilloner, grill, parasoller, vvs udstyr, værktøj og meget mere.

Kunstige juletræer - slip for drys og forlæng julestemningen

Slip for bøvlet med et juletræ, der taber alle nålene i løbet af december og skift det ud med en kunstig udgave, du kan bruge år efter år. Mange af de kunstige juletræer i vores sortiment er lavet så naturtro som muligt, men skal der ekstra spræl på, kan du også finde udgaver i andre farver.

Grill året rundt

Inviter vennerne på grill-hygge. På føtex.dk finder du et bredt udvalg af forskellige grill og grilltilbehør fra populære grill-brands. Vi har grill i forskellige størrelser, så du nemt kan finde en, der passer til din have, altan eller terrasse. 

De populære Kerteminde havemøbler

Nostalgi møder moderne og tidløst design i havemøbelserien fra Kerteminde. Med holdbare og vejrbestandige materialer får du kvalitetshavemøbler med et strejf af elegance. I udvalget finder du forskellige designs og havemøbler til den lille altan eller den store terrasse.

Bæredygtigt bambus

Indret haven eller terrassen med havemøbler i hurtigt voksende bambus, der gør dette materiale særligt miljøvenligt. Havemøbler i bambus tilføjer et strejf af hygge og sommer på enhver altan eller terrasse.

Oprydningssalg

Vil du gerne have endnu mere for pengene, så kan du her på siden finde en række skønne havemøbler, havehynder og andet haveudstyr i vores store oprydningssalg. Gør et kup så længe lager haves.

BLACK+DECKER

På føtex.dk tilbyder vi et stort udvalg af værktøj fra BLACK+DECKER. Gå på opdagelse her på siden og find lige netop det værktøj, som du står og mangler. Så er du garanteret værktøj af den højeste kvalitet.