Køkkenudstyr

Gå på opdagelse i vores køkkenunivers, hvor du kan finde alt i køkkenudstyr til gode priser, hvad end du leder efter en ny køkkenmaskine, espressomaskine eller nye køkkenredskaber. 

Røremaskiner og køkkenapparater

En god røremaskine gør madlavingen til en leg og forbedrer resultatet. På føtex.dk fører vi et bredt udvalg af kvalitets køkkenapparater fra kendte mærker, der gør hverdagen både nemmere og mere smagfuld.

Thomas Rode hybrid stegepande

Med den smarte Thomas Rode hybrid stegepande kan madlavningen i køkkenet nå nye højder. Med pandens 3 stål lag opnåes en jævn varmefordeling og mad kan tilberedes ved meget høje temperaturer, uden det brænder fast.

Hybrid stegepanden kan bruges på alle varmekilder og er ovnfast op til 250 grader. Panden kan derudover benyttes med metalredskaber uden overfladen ridses. 

Thomas Rode hybrid stegepanden forhandles i vores varehuse og online her på føtex.dk. Køb den til dig selv eller husstandens selvudnævnte mesterkok. 

Fritvalg køkkenudstyr

Er du lige flyttet hjemmefra? Eller leder du bare efter billige køkkenaparater? Så gå på opdagelse i sortimentet her, hvor vi har samlet et udvalg af prisvenlige elkedler, kaffemaskiner, brødristere og andre uundværlige køkkenapparater.

Salling køkkenudstyr

Gå på opdagelse i vores spændende udvalg af køkkenudstyr fra Salling, hvor du finder alt fra køkkenmaskiner, elkedler og blendere til panini grill og vaffeljern til fordelagtige priser. Hele udvalget er lavet i et stilrent design, der passer ind i ethvert køkken.