føtex og Fars køkkenskole inviterer til sjov madlavning for hele familien

føtex og Fars Køkkenskole inviterer til sjov madlavning for HELE familien ’live’ på føtex’ Facebookside. Hver mandag optager vi live fra et helt almindeligt hjemmekøkken, hvor den madglade madkundskabslærer fra Fars Køkkenskole, Jonas, guider børn og familier igennem nemme og sunde retter, som man kan lave sammen, eller som børnene kan lave på sin ugentlige maddag. Jonas viser massere af simple køkkenteknikker og tips og tricks til, hvordan børn og forældre nemt kan lave aftensmad, og hvordan madlavning bliver en sjov og fælles aktivitet. Vi garanterer en rigtig omgang hyggetid i køkkenet, samtidig med at I får noget lækkert at spise.

Forældre og børn kan være med i køkkenet samtidig – eller se og følge instruktionerne i videoen efterfølgende, hvor den vil være tilgængelig på Facebook-siden – I kan finde links nedenfor. Vi offentliggør ingrediens- og udstyrsliste på forhånd, så I kan gøre sig klar til at være med ’live’. Fars Køkkenskole er samtidig med bag skærmen, hvor de sørger for at få besvaret jeres spørgsmål og kommentarer.

Vi håber på at kunne sprede glæde og inspirere jer til at lave den sunde aftensmad sammen. Udsendelsen er kl. 17, hvor Fars Køkkenskole er med til bords.

Tips og tricks fra Fars køkkenskole

Fars Køkkenskole er Danmarks første madlavningskursus for fædre og børn. På Fars køkkenskole lærer fædre og børn at lave lækker, sund mad sammen. Bag Fars Køkkenskole står foreningen Hello Kitchen, som udvikler og tilbyder involverende og nytænkende mad- og fællesskabsaktiviteter, der fremmer sundhed.

 Tips og Tricks med Fars Køkkenskole