Mad & Drikke

Velkommen til føtex mad og drikke. Her kan du se vores store udvalg af vin og spiritus, gå på opdagelse i en af vores specialafdelinger eller blive inspireret til nem og sjov madlavning med Fars Køkkenskole.


Du kan desuden klikke dig videre til Køb & Hent, hvor du kan bestille dine dagligvarer til nem afhentning, Øko+, hvor du får 20% på alt økologi i føtex, samt vores føtex Plus app, hvor du kan få endnu mere ud af føtex.

Udforsk maduniverset

Få rabatter med føtex Plus appen
 

Tilmeld dig gratis og få føtex Plus tilbud, personlige tilbud og mange andre fordele når du handler i føtex.
 

  • Er du kommet hjem med mad eller drikke, der ikke er 100% i orden? Brug din app, send os et billede og få pengene tilbage. Nemt og hurtigt.
  • Med føtex Plus får du automatisk din rabat, når du betaler ved kassen. føtex Plus samler dine kvitteringer, din indkøbsliste og de bedste tilbud ét sted. Det er nemt.
  • Når du handler, lærer føtex Plus dig bedre at kende. Når føtex Plus ved, hvad du kan lide, så kan vi give dig gode priser på lige netop de varer.
     
Specialafdelinger

Med ØKO+ hænger økologi og økonomi sammen

Som Øko+ medlem får du:

- Medlemsskab til kun 80 kr. om måneden
- 20% rabat på dine økologiske varer*

100% velsmagende - eller pengene retur

I føtex giver vi dig en stærk garanti. En garanti, som vi altid efterlever med et smil. Du kan ganske enkelt altid få dine penge tilbage, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. I føtex står vi nemlig inde for alle de varer, vi har på hylderne.