Skønhed & Velvære

På føtex.dk finder du et stort udvalg af skønhedsprodukter til gode priser. Hvad end du leder efter nyt makeup, en lækker creme, en velduftende parfume, massageapparater til ømme muskler eller måske nogle nye kosttilskud til vinteren, finder du det her. 

 

Få renere og sundere tænder med Oral-B

Skal familien have nye tandbørster? Med en elektrisk tandbørste fra Oral-B får du en langt mere effektiv tandrensning end med en almindelig tandbørste. Oral-B er førende inden for mund- og tandhygiejne, hvorfor du er garanteret et kvalitetsprodukt. 

Gå sommeren i møde med nye lækre hudplejeprodukter

Vi går så småt en varmere tid i møde, og det betyder, at huden har brugt for ekstra fugt og pleje efter en dag under solens varme stråler. På føtex.dk har vi et bredt udvalg af hudplejeprodukter fra kendte mærker, så du kan forsæle dig selv med en velplejet hud.

Makeup til sommerens fester

Er du til en vovet festmakeup? Makeup med fuld knald på farverne eller måske en mere underspillet makeup, hvor dine naturlige features træder mere frem? Uanset hvilken stil du er til, finder du altid et bredt udvalg af makeup på føtex.dk fra kendte mærker til gode føtex priser. Gå på opdagelse blandt vores udvalg af mascara, flotte læbestifter, farverige neglelakker, foundation, pudder og meget mere til sommerens arragementer.