Vin & Spiritus

Vintyper

Spiritus

Ugens anmeldelse

Viden om vin

Vingården: Gæring og tønder


Hvad sker der når man gærer en vin? Hvilke forskellige metoder findes der? Og hvordan foregår selve processen? Fra vinkælderen ved producenten Gemma, fortæller Marie von Ahm om forskellige gærings- og lagringsmetoder, og hvilken indvirkning disse forskellige metoder har på smagen, duften og intensiteten af vinen. I forlængelse heraf snakker Marie med vinmageren Peter Sisseck om forskellige typer lukningsmetoder såsom korkprop, plastikprop og skruelåg.

Populære kategorier

 

Køb vin online

Hos føtex har vi et bredt udvalg af eksklusiv vin og spiritus. Her i vores Vores Egen Vinkælder kan du udforske det hele: Du finder vine fra vores store sortiment i din lokale føtex, samt vin og spiritus som kun kan købes online. Kom med på tur i Vores Egen Vinkælder og opdag nyhederne fra alle de anerkendte vinhuse. Vi har vine fra mange forskellige lande og områder, alt efter hvilken smag der passer til dig – om det skal være kraftig og krydret, tør eller sød. Vi får jævnligt nye vine i sortimentet, så du altid kan finde en ny rød- eller hvidvin til middagsbordet, sprudlende bobler til særlige lejligheder, frisk rosévin til sommeraftenerne eller den helt rigtige gin til festen.

Se også vores flot udvalg af køkkenredskaber til din vin og spiritus oplevelse - find det du skal bruge i funktionelt og stilrent design fra fx. Steel Function på føtex.dk.