Vin & Spiritus

Vintyper

Spiritus

Aktuelle tilbud

 

Viden om vin

Vingården: Klar til høst


I dette afsnit kan du følge føtex’ vinekspert Marie von Ahm, der er taget til Spanien og Italien for at snakke med to vinmagere om druehøsten. Her får du blandt andet et indblik i, hvordan vinmagerne vurderer om druerne er modne og dermed klar til høst. Marie von Ahm fortæller ligeledes om én af hendes yndlings ’vin-gadgets’, og hun anmelder vinen ’Josselin Chablis Premier Cru’ fra føtex.

Se alle videoer her

Vingården: Høstemetoder

Høstmetoder og vin som krydderi i maden
Marie von Ahm er taget til Spanien for at snakke om forskellige høstmetoder. Her kan du få et indblik i, hvornår det er fordelagtigt at høste i hånden, og hvornår vinmagerne høster med maskiner. Marie von Ahm anmelder vinen Château Peymouton fra føtex, og der inspireres ligeledes til, hvordan vin kan anvendes som krydderi i maden og tilføje fylde og struktur.

Se alle videoer her

Populære kategorier

 

Køb vin online

Hos føtex har vi et bredt udvalg af eksklusiv vin og spiritus. Her i vores Vores Egen Vinkælder kan du udforske det hele: Du finder vine fra vores store sortiment i din lokale føtex, samt vin og spiritus som kun kan købes online. Kom med på tur i Vores Egen Vinkælder og opdag nyhederne fra alle de anerkendte vinhuse. Vi har vine fra mange forskellige lande og områder, alt efter hvilken smag der passer til dig – om det skal være kraftig og krydret, tør eller sød. Vi får jævnligt nye vine i sortimentet, så du altid kan finde en ny rød- eller hvidvin til middagsbordet, sprudlende bobler til særlige lejligheder, frisk rosévin til sommeraftenerne eller den helt rigtige gin til festen.

Se også vores flot udvalg af køkkenredskaber til din vin og spiritus oplevelse - find det du skal bruge i funktionelt og stilrent design fra fx. Steel Function på føtex.dk.