Cyber Monday 2021

Cyber Monday er mandagen efter Thanksgiving og er kendt som en af de allerstørste shoppedage online. Gå ikke glip af vores vilde Cyber Monday tilbud online på føtex.dk. Følg med på siden her, hvor du vil kunne finde hundredvis af skarpe tilbud på masser af produkter i et væld af kategorier.

Stærke Cyber Monday tilbud

Cyber Monday tilbud 2021

Cyber Monday er mandagen efter Thanksgiving og er kendt som en af de allerstørste shoppedage online. Det er en dag, der fejrer online salg og i 2021 går det løs mandag d. 29 november. Er du ligesom os vild med skarpe tilbud og store besparelser? I så fald er Black Weekend ikke de eneste dage, du skal notere i kalenderen. Mandagen lige efter Black Weekend er det nemlig Cyber Monday, hvor vi fortsætter tilbudsstimen med store besparelser.

Cyber Monday – de gode tilbud fortsætter

Når Black Friday løber over stablen den sidste fredag i november, går det næppe nogens næse forbi. Hvad mange dog ikke ved er, at Cyber Monday, der hvert år ligger på mandagen efter Black Friday, er en dag, du bør holde mindst lige så godt øje med. Tilbuddene er nemlig både skarpe og vilde, hvorfor der også denne dag er masser af penge at spare. Selvom dagen måske endnu ikke er blevet så stor i Danmark, som Black Friday er, er det en af de helt store mærkedage i USA. Cyber Monday er nemlig dagen, hvor onlinesalg fejres, og er blevet kendt som en af årets absolut allerstørste shoppedage online.

Klar årets julegaver online

Når vi kommer til Cyber Monday, er der under én måned til jul. Det kan være, du allerede er i fuld sving med julegaverne, eller måske er du endnu ikke begyndt. Uanset hvor langt du er kommet med gaveindkøbene og hvor mange julegaver du skal have købt, før du er i mål, er denne mandags vilde onlinetilbud en oplagt mulighed for at få købt årets julegaver. Du undgår både stress og jag, ved at være ude i god tid, samtidig med at du sparer penge på alle dine julegaveindkøb. Det hele kan du gøre hjemme fra din sofa uden trafik, menneskemylder og travlhed.

Vilde tilbud på føtex.dk

På føtex.dk vil vi naturligvis også gerne være med til at fejre onlinesalg – og for os er Cyber Monday endnu en perfekt anledning til at give jer mange flere skarpe priser og vilde tilbud. Følg med her på siden, hvor de gode tilbud bliver at finde, når vi kommer til Cyber Monday. Det hele går løs d. 2. december 2019, hvor vi glæder os til at se dig til en vild prisfest online. Vi ses på føtex.dk! 

Cyber Monday afholdes i år og næste år de følgende datoer:

  • 2021 - 29/11
  • 2022 - 28/11