Playstation 4 Slim 500 GB + PS4 Horizon: Zero Dawn

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Playstation 4 Slim 500 GB + PS4 Horizon: Zero Dawn

Playstation 4 Slim 500 GB inkl. PS4 Horizon: Zero Dawn

Oplev en tyndere, mindre PS4, som leverer fantastisk gaming-kraft til spillerne.

Den nydesignede og tyndere PS4

Oplev utroligt levende, dynamiske farver med betagende HDR-grafik.

Alt det bedste inden for tv, film og meget mere fra dine foretrukne underholdnings-apps.

Uovertruffen kontrol

Den trådløse DUALSHOCK 4-controller er blevet opdateret med en ny fremtoning, blandt andet en mere synlig og farverig lysstribe, som lægger endnu mere af spillet i dine hænder. Det er den mest ergonomiske, intuitive PlayStation-controller, vi nogensinde har designet.

De bedste spil er på PS

Uanset om du spiller på PS4 eller PS4 Pro, venter de største film, fantastisk og eksklusivt PlayStation-indhold og de mest medrivende spil på dig.

Den mest forbundne konsol

Friheden til at spille, dele og være social i dit spilunivers.

Share Play

Inviter en ven til at være med på dine eventyr, spil mod dem i multiplayer-kampe, eller lad dem tage over og spille for dig - også selvom de ikke selv ejer spillet.

Remote Play

Stream spil til din pc eller Mac, PlayStation Vita eller Sony Xperia-enhed via dit Wi-Fi-hjemmenetværk, og slip for at være bundet til tv'et.

Stream dit gameplay

Send dine eventyr direkte til verden via Twitch, YouTube eller Dailymotion.

PS4 spil Horizon: Zero Dawn 

Fantastisk verden, innovativt design, solide mekanikker og struktur, interessant historie, masser af gøre, fede fjender

Se resten af anmeldelsen på gamereactor.dk
Kan du huske dengang da Uncharted: Drake's Fortune udkom? Naughty Dog havde indtil da bevist sig selv om og om igen med både Crash Bandicoot og Jak & Daxter, men det var åbenlyst fra start af, at dette var i en helt anden størrelsesorden, et andet ambitionsniveau der lyste igennem hvert eneste billede i hver af spillets trailere frem imod udgivelsen. Allerede forinden stod det lysende klart, at søsættelsen af en ny spilserie var undervejs.
At fodre fodre folket med friske ideer, nye universer og spændende nye historier er en af de fundamentale nødvendigheder som branchen er bygget på. Ubisoft gjorde det med Assassin's Creed, From Software gjorde det med Dark Souls og til sidst Blizzard med Overwatch - det sker en gang imellem at man kan mærke, dybt i sin grundvold, at en ny permanent serie er blevet igangsat, og ligesom med Uncharted: Drake's Fortune, så er det ved at ske igen. Horizon: Zero Dawn er over os.

Earth is Ours No More
I en tid, hvor maskinerne vandrer frit på Jorden, og mennesket ikke længere er den herskende art, begiver en ung jæger ved navn Aloy sig ud på en rejse for at finde sit kald.

En ny tid for mennesket
I en frodig, post-apokalyptisk verden, hvor naturen har generobret ruinerne af en for længst glemt civilisation, lever de sidste mennesker i primitive, små stammesamfund. Kontrollen over det nye landskab er blevet erobret af maskinerne – frygtindgydende mekaniske skabninger af ukendt herkomst.

En udstødt, der ønsker at høre til
Spil som Aloy – en ung jæger, der forsøger at finde sit kald i resterne af en svunden tid. Aloy blev udstødt af sin stamme allerede ved fødslen og har ved hjælp af snilde, adræthed og et træfsikkert sigte jagtet maskinerne, forsvaret sig mod andre stammer og overlevet i den ubønhørlige natur.

Fortidens mysterier
Rejs rundt i en verden fyldt med sære genstande og faldefærdige ruiner for at afsløre de dybtliggende hemmeligheder. Hvordan kom maskinerne til at herske over verden, og hvad skete der med civilisationen fra før? Svaret kan afgøre Aloys – og menneskehedens – skæbne.

Mod alle odds
Fordyb dig i en gribende og berigende rollespilsoplevelse, der involverer varieret og meget taktisk kamp. Forstærk primitive redskaber med højteknologi, og fremstil udstyr, der gør rovdyrene til byttedyr. Anvend unikke strategier mod de forskellige maskiner, og hack fangede maskiner, så de adlyder dine ordrer.

En åben verden, der udnytter den nyeste teknologi
Udforsk et farverigt landskab i smukke omgivelser. Rejs gennem livagtige skove, over monumentale bjerge og gennem stemningsfyldte ruiner af en uddød civilisation – det hele samlet i en verden, der lever med omskifteligt vejr og fuld dag/nat-cyklus.


Dette produkt består af
Varenummer 100279969
ID 000000000051960401-EA
Spil format
  • Playstation 4
Hukommelse
  • 500 GigaBytes
Grafik processor og producent
  • 1.84 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
Spil inkluderet
  • PS4 Horizon: Zero Dawn
Installeret størrelse RAM
  • 8 GigaBytes
Type
  • Spillekonsol
Producentens Varenummer
  • CUH-2000 series
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Vi henviser til lagerstatus for de inkluderede produkter: