Windows Premium - Be You

 Be You.

I computerne i Windows Premium Collection kan du finde en bærbar som passer perfekt til dig. Uanset hvad dit behov er, så findes svaret på det i en af de nye Windows bærbare. Slank indpakning, smukt design og lynhurtig hardware gør det til en fremragende oplevelse at bevæge dig i universet af Windows Premium bærbare.

 Du skal aldrig gå på kompromis med det, du brænder for. Med det store udvalg af Windows Premium bærbare computere, kan du altid finde en model, der passer ind i din hverdag, dit arbejdsliv og din fritid. Er du til tryk eller tastatur? Kreative løsninger eller komplekse tal. Raffineret elegance eller rå power? I Windows Premium Collection finder du det hele. Så du kan koncentrere dig fuldt ud om at være dig.

 

 

0 produkter

 

Lynhurtig login uden password

Windows Hello er funktionen, der giver dig muligheden for login på den mest sikre måde - helt uden password - Du kan blot logge ind med Iris gennem computerens kamera, eller du kan bruge fingeraftrykssensoren. Se i enhedens specifikationer, for at se om din nye enhed kan dette!

Den hurtigste måde at bringe dine idéer til live.

Brug windows Ink og gør dine tanker til virkelighed. Forudsætter du har en Touch PC og evt. en Pen. Læs meget mere om mulighederne ved Touch her.

 

Din personlige assistent, Cortana(Kommer først senere på dansk). 

Cortana er din personlige, digitale assistent som arbejder på tværs af alle dine enheder og kan hjælpe dig i alle hverdagen gøremål. Cortana er dog endnu ikke tilgængeligt på dansk, men du kan derimod ændre dit Windows og Microsoft Account til engelsk, for at drage nytte af din nye assistent.

Hvad kan en Premium Windows PC som en billigere model ikke kan?

Som overskriften på siden antyder, så skal svaret på dette spørgsmål i høj grad findes i både det indre og det ydre. På de fremragende Premium modeller som vi lister på denne side gælder det for dem alle, at du får en uigennemtrængelig følelse af kvalitet, og som er lettere, slankere og hurtigere end du er vant til.

Det ydre

På flere modeller får du et kabinet, der er støbt i ét stykke aluminium i eksklusive farver, hvilket gør din bærbar både mere holdbar og robust, og dermed også bedre at tage med dig, men samtidig får du er let og ultra tyndt design, som forandrer din bærbar fra at være et praktisk arbejdsredskab til at være en ting, du gerne viser frem til alle! 

Aluminiumskabinettet findes hovedsageligt i størrelserne 12-13,3" blandt andet på mange af vores premium-modeller, som du kan se herover. 

Det indre

Ligesom du i allehøjeste grad kan mærke kvalitetsfølelsen udenpå, er tilfældet det samme indeni. Der er mange nye og brugbare features, som du finder i disse Premium-computere. Her får du kun hardware i højeste kvalitet som medvirker til at din bærbar bliver langt hurtigere end du er vant til. Nedenfor vil vi kort gennemgå, hvad du kan forvente at din bærbare computer kan præstere, når du vælger en bærbar fra Premium segmentet - Med andre ord: Hvad er det, du betaler for, når du køber en premium-computer?

Fantastisk skærmkvalitet: Her kan du forvente en opløsning i minimum Full HD eller QHD+/4K, hvilket giver dig stærk kontrakt, skarpe farver og ganske simpelt mere plads på skrivebordet til at arbejde. Så selvom skærmen på en premium bærbar ofte ikke er større end højst 13,3", har du stadig masser af plads til at arbejde. 

Topklasse ydelse: Alle vores Premium-bærbare kommer med Intels nyeste processorer fra generation 6 og 7, som er den nyeste generation. Disse processorer er alle yderst effektive og leverer en høj ydelse, som forstærker indtrykket af kvalitet, og giver dig en computer du aldrig skal vente på. Du finder som oftest Intel Core i5, Intel Core i7 eller Intel Core M processorer i disse modeller - topmodellerne i Intels processorserie. Intel Core i5 igver dig hovedsageligt masser af ydelse til en særdeles fornuftig pris. Intel Core i7 giver dig ukompromitteret performance uden begrænsninger og er den absolutte topmodel. Intel Core M processoren står for den støjsvage, ultralange batteritid i en meget lille indpakning, og passer dermed også til selv de tyndeste computere og 2i1. 

SSD harddisk: Med en SSD harddisk får du en harddisk uden bevægelige dele. Dette betyder en mere støjsvag harddisk og som samtidig er mere holdbar end du er vant til fra den traditionelle slags. Derudover får du langt hurtigere lagerplads som administrerer og kører dine programmer hurtigere og mere effektivt. Samtidig kan du forvente lynhurtig opstart af din bærbar på - tryk på knappen og brug din bærbar få sekunder efter. 

Længere batteritid: På mange af disse premium bærbare er der tænkt meget over batteritiden, som du kan få helt op til 14 timer. Dette afhænger af computerens øvrige hardware, hvor specielt processortypen spiller en rolle. Vælger du en model med Intel Core M får du den længste og bedste batteritid, og kan lade laderen ligge derhjemme.

Touchskærm, x360 design eller aftageligt tastatur: På flere af modellerne, blandt andet Lenovo YOGA, HP Spectre x360, Acer Spin, Microsoft Surface & ASUS ux360 får du en fremragende touchskærm, der gør at du kan interagere tættere og hurtigere med din bærbar. Nogle er ustyret med x360 hængsel der går at du kan bruge din bærbar i mange forskellige tilstande alt efter hvad du skal lave. Andre, eksempelvis Microsoft Surface, har aftageligt tastatur så du både har en tablet og en bærbar i selvsamme produkt.