iPad & tablets

Hos føtex finder du et stort udvalg af tablets. Her på siden kan du vælge mellem iPads, Android tablets og Windows tablets. Se dem alle her på siden og køb din nye tablet allerede i dag.

iPads & tablets

En tablet fylder ikke meget i tasken, og den er derfor perfekt at have med på farten. Brug den på studiet, eller tag den med på dine lange ture med offentlig transport, så du har lidt underholdning til at fordrive ventetiden med. Her på siden finder du både iPads og tablets til alle behov, og du kan nemt klikke din nye tablet og andet elektronik hjem på bare få minutter.

Tablets bliver stadigt mere og mere populære blandt både unge og ældre, og det er efterhånden de færreste børn, der ikke kan navigere på den karakteristiske touchskærm. Vil du også være med på moden, kan du nemt og hurtig bestille en tablet online her fra sortimentet, hvor du blandt andet finder tablets fra kendte mærker som AppleSamsungHuawei og Lenovo. Du er dermed garanteret en tablet af høj kvalitet, når du vælger at købe din tablet online hos føtex.dk.

Er du mere til almindelige computere frem for tablets? Så har vi også et bredt udvalg af både stationære computerebærbare computere og gaming computere i sortimentet. Drømmer du om en form for hybrid mellem en bærbar computer og en tablet, så kan du også med fordel tage et kig på vores udvalg af 2i1 og touch computere, der kombinerer det bedste fra begge verdener i én samlet maskine. Valget er op til dig, så vælg den tablet eller computer, der passer bedst til dine behov, og glæd dig til at modtage den inden for få dage. Vælg levering til din bopæl eller til din nærmeste føtex, hvor du selv kan hente dine bestilte varer, når det passer ind i din hverdag. Så kan du klare indkøbene og samtidig få din nye computer eller tablet med hjem i samme ombæring

Husk at købe tablettilbehør med til din tablet – herunder tablet covertablet tastaturertablet skærmbeskyttelse og tablet kabler og opladere. Så er du sikret, at du får mest muligt ud af din nye tablet.
 

Køb din nye iPad eller tablet online hos føtex.dk

Der er intet som nyt elektronisk legetøj i form af en splinterny tablet med mange funktioner. Tag dig god tid til at vælge den tablet, der matcher dine ønsker. Uanset hvad får du altid 30 dages fuld returret på alle tablets.

Du kan derfor trygt købe din nye tablet online hos føtex.dk. Læg din bestilling i dag, og læn dig derefter trygt tilbage og glæd dig til, at din nye tablet lander hjemme hos dig, hvor du kan tage den i brug med det samme. Hos føtex.dk glæder vi os til at se, hvilken tablet du vælger, og til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt.