iPad & tablets

Hos føtex finder du et stort udvalg af tablets. Her på siden kan du vælge mellem iPads, Android tablets og Windows tablets. Se dem alle her på siden og køb din nye tablet allerede i dag.

Tag din iPad eller tablet med på farten

En tablet fungerer som en mini computer. Den fylder ikke meget i tasken, og er derfor perfekt at have med på farten. Brug den på studiet, eller tag den med på dine lange ture med offentlig transport, så du har lidt underholdning til at fordrive ventetiden med.

Her på siden finder du både iPads og tablets til alle behov, og du kan nemt klikke din nye tablet og andet elektronik hjem på bare få minutter. Vi tilbyder tablets fra de bedste udbydere på markedet som Apple, Lenovo, Samsung og Huawei. Du er dermed garanteret en tablet af høj kvalitet, når du vælger at købe din tablet online hos føtex.dk.

Tablets til børn

Tablets bliver stadigt mere og mere populære blandt både unge og ældre, og det er efterhånden de færreste børn, der ikke kan navigere på den karakteristiske touchskærm. Vil du også være med på moden, kan du nemt og hurtig bestille en tablet online her fra sortimentet. Du kan vælge mellem vores mange iPads, Lenovo tablets, Samsung tablets eller Huawei tablets.

Almindelig computer eller tablet?

Er du mere til almindelige computere frem for tablets? Så har vi også et bredt udvalg af både stationære computerebærbare computere og gaming computere i sortimentet. Drømmer du om en form for hybrid mellem en bærbar computer og en tablet, så kan du også med fordel tage et kig på vores udvalg af 2i1 og touch computere. De kombinerer det bedste fra begge verdener i én samlet maskine. Valget er op til dig, så vælg den tablet eller computer, der passer bedst til dine behov, og glæd dig til at modtage den inden for få dage.

Hav udstyret i orden - husk tilbehøret til din tablet

Pas ekstra godt på din tablet med det rigtige udstyr. På føtex.dk har vi et stort udvalg af tablettilbehør så du kan værne om din nye tablet eller iPad. Du kan med et cover og skærmbeskyttelse tage de rigtige forholdsregler ift. beskyttelse af din tablet. Med de rigtige kabler og opladere kan du værne om tablettens indre, altså dens batteri, og muligvis forlænge levetiden af den.

Hvis du er storforbruger af din iPad eller tablet, kan du også overveje behovet for et tastatur til din tablet. Med et tastatur kan du bruge den som en bærbar computer, og dermed få mest muligt ud af den.

Køb din nye iPad eller tablet online hos føtex.dk

Der er intet som nyt elektronisk legetøj i form af en splinterny tablet med mange funktioner. Tag dig god tid til at vælge den tablet, der matcher dine ønsker. Uanset hvad får du altid 30 dages fuld returret på alle tablets.

Du kan derfor trygt købe din nye tablet online hos føtex.dk. Læg din bestilling i dag, og læn dig derefter trygt tilbage og glæd dig til, at din nye tablet lander hjemme hos dig, hvor du kan tage den i brug med det samme. Hos føtex.dk glæder vi os til at se, hvilken tablet du vælger, og til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt.