Samsung tablets

En Samsung tablet er den hurtige og elegante løsning til din online aktivitet. Med forskellig størrelse skærm, RAM og HD-kapacitet, vælger du selv, hvad der er vigtigst for dig. Alle modeller byder på slankt design og hurtig processor. Se mere i udvalget herunder.

Vælg en hurtig Samsung tablet

Effektiviteten er høj i den slanke Samsung tablet. Du vælger selv RAM og HD blandt de forskellige modeller og kan bruge tabletten både til at surfe, streame og tage billeder med – god opløsning og skarp billedgengivelse. 
 

Tre gode grunde til at købe en tablet fra Samsung:

  • Tabletten kan multitaske uden problemer
  • Skarp billedgengivelse og godt kamera
  • Slankt design med en effektiv processor
     

Tjek Facebook, chat med andre, og surf online på samme tid – en Samsung tablet er skabt til multitasking. Høj skærmopløsning og godt kamera skaber en ultimativ fotooplevelse, og det slanke design med den hurtige processor gør tablets fra Samsung til det oplagte valg til hele familien. 
 

Hvad er særligt ved en Samsung tablet?

Det særlige ved tablets fra Samsung er det slanke design, den hurtige processor og den gode skærmopløsning. Vælg model efter, hvad der er vigtigst for dig.

  • Slankt design – uanset skærmstørrelse vil du med en tablet fra Samsung få et slank og elegant design. Den har lysstyrke, der tilpasser sig automatisk efter omgivelserne. Suppler evt. med et cover i særlig letvægtsdesign for at beskytte, men stadig bevare den lave vægt. 
  • Hurtig processor – skabt til multitasking gør en Samsung tablet til et anvendeligt redskab for hele familien. Du kan uden problemer have flere sider og funktioner åbne samtidig og stadig opleve en god hastighed på internettet. Med mange timers batterilevetid kan du desuden have din tablet tændt hele dagen uden at oplade. 
  • God skærmopløsning – automatisk tilpasning af lysstyrke og topkvalitet skærm med høj opløsning gør ethvert billede til en skarp og farveægte oplevelse. Det integrerede kamera tager desuden livagtige billeder og videooptagelser. 
     

Surf, chat og tag billeder med en slank tablet fra Samsung – hurtig processor, godt billede og masser af gode tilbud i det online udvalg herover på føtex.dk.