Nintendo Switch

Nintendo Switch er den nyeste spillekonsol fra Nintendo. Som altid når det drejer sig om Nintendo, er der tale om et kvalitetsprodukt med grafik der er i top. Se vores aktuelle udvalg af konsoller, spil og tilbehør til Nintendo Switch her.

Kategorier

Nintendo Switch – Spil hjemme og på farten

Nintendo er kendt for sine spillekonsoller, og med Nintendo Switch er der virkelig lagt vægt på spil i høj kvalitet. Forbind docken til fjernsynet, og spil på den store skærm i stuen, eller tag Switch med dig, og spil når du er på farten. 
 

Tre grunde til at vælge en Nintendo Switch:

  • Spillekonsollen kan bruges overalt. Du skal ikke længere have flere forskellige konsoller
  • Hvis du værdsætter lækker grafik, så får du her et produkt, hvor kvaliteten er sublim
  • Udvalget af spil er stort, hvilket gør, at hele familien kan samles om at spille på Switch


Det store udvalg i spil er en garanti for, at hele familien vil få fornøjelse af Nintendo Switch. Nintendo har ry for at levere spil med god grafik, og her bliver du ikke skuffet. Spil alle de Nintendo spil du kender, eller vælg nogle af nyhederne.

Den forbedrede batteritid gør, at du kan spille i timevis, uden du behøver at oplade Switch. Det er en stor fordel, når spillekonsollen bruges på køreturen eller på stranden.

Hvis du mangler plads til at installere nye spil, så kan du let opgradere hukommelsen med et almindeligt Micro SD kort. Derved har du altid plads til alle dine spil.

Nintendo Switch har indbyggede højtalere, men hvis du hellere vil spille i fred, så sætter du bare et par høretelefoner i stikket.
 

Hvad skal jeg vælge?

Udvalget er stort, men vi gør dit Nintendo Swich-køb lettere ved at opdele Switch-konsoller og -tilbehør i forskellige kategorier.


Køb Nintendo Switch-konsoller, spil eller noget af det smarte tilbehør her i shoppen på føtex.dk.