Nintendo Switch-spil

Der er ingen tvivl om, at Nintendo Switch er gået hen og blevet et stort hit hos mange. Er du den heldige ejer af den fantastiske spillekonsol, skal du naturligvis have nogle fede spil at more dig med. Dem har vi heldigvis masser af. Tjek udvalget herunder.

Tilbage til Nintendo Switch 

60 produkter

Få mange timers underholdning med Nitendo Switch-spil

Hvad enten du spiller alene eller sammen med andre, hjemme eller undervejs, sikrer de helt rigtige spil dig timevis af underholdning. Har du nogle favoritter, eller trænger du til lidt inspiration? Uanset hvad, så finder du garanteret en eller flere spændende titler på føtex.dk.

Tre grunde til at købe Nintendo Switch-spil

  • Bredt udvalg af titler – sjov og spænding for både børn og voksne
  • Du kan bruge det samme spil på tre forskellige måder håndholdt, via tabletop og på tv
  • Stimulerer koncentration, evne til at fokusere, kreativitet, fantasi og social forståelse

Der var engang, hvor man forbandt Nintendo spillekonsoller og spil med én bestemt målgruppe, nemlig børn og barnlige sjæle. Det er ved at ændre sig ikke taget så lidt, og det er den japanske spilgigant selv, der tager teten. Der skal simpelthen udvikles flere spil, der er målrettet voksensegmentet. Og de er allerede godt i gang med spil til Nintendo Switch.

Målgrupper

Blandt vores mange fantastiske spil har vi nogle, der er målrettet alle, og nogle der er målrettet de voksne.

Med Nintendo Switch-spil forholder det sig sådan, at de fleste af dem, der kan spilles af børn, ja, dem finder mange på den anden side af 18 år også stor glæde ved. Hvem kender ikke Mario, der som Nintendos frontfigur i mere end 30 år har været med i et utal af nogle af de allerpopulæreste Nintendo-spil sammen med Luigi, Yoshi, Toad, Donkey Kong og prinsesserne Peach og Daisy? Der er vist ikke ret mange voksne, der kan sige sig helt fri for at have et ømt punkt for de herlige figurer.

Hvad skal jeg vælge?

Har du ikke selv den helt store erfaring med Nintendo-spil, er det oplagt kigge nærmere på den ”beskrivelse”, som du finder ved hver film.

Hvis du leder efter alderstrin i ”specifikationer” for det enkelte spil, vil du ikke finde en aldersgruppe, men en aldersgrænse. Den er vejledende, men god at støtte sig til i hvert fald i forhold til grænsen mellem spil til børn og til voksne. På coveret af spillene er der påtrykt den såkaldte PEGI (Pan European Game Information) rating, som er et system for vurdering af aldersgrænser.

Køb Nintendo Switch-film på Føtex.dk

Når du har fundet frem til noget interessant, bestiller du det nemt og hurtigt online på Føtex.dk. Du har som sædvanlig 30 dages returret, hvis du skulle få brug for at bytte eller returnere det.