Assassin's Creed Valhalla

Hvis du er til udfordrende adventurespil, der stiller høje krav til din strategi og færdigheder, så skal du overveje at prøve kræfter med de grafisk betagende Assassins Creed® spil. Gennemfør en legendarisk vikingesaga, og red din søn fra gudernes dommedag i det nyeste Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök. På føtex.dk finder du altid den nyeste version af den populære spilserie, så gå på opdagelse her på siden og udforsk de nye eventyr.

Bliv legendarisk snigmorder i Assassin's Creed

Assassins Creed er en populær spilserie, der har opnået international anerkendelse for sit fantastiske univers, hvor du spiller som en snigmorder, der skal have hævn. Her er tale om action-adventure-spil af højeste klasse, hvor du bliver testet inden for flere discipliner såsom strategi, koordineringsevner, hurtighed, kløgt og overblik.

Assassins Creed-spillene foregår i forskellige verdener afhængig af det bestemte spil, du spiller, og især de unikke verdener er anerkendt for at være utroligt gennemarbejdede med hensyn til grafik, historisk korrekthed og detaljer. Du vil derfor opleve et smukt spil med mange timers underholdning, udfordringer og tankevirksomhed. Missionerne er gerne meget åbne med en stor verden at boltre sig i, så det er op til dig at skabe din snigmorders historie.

Tag på vikingeeventyr i Assassin's Creed Valhalla

Nogle af de mest populære spil i serien er Assassins Creed The Ezio Collection og Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarok. The Ezio Collection giver dig den komplette historie om mester-snigmorderen Ezio, som du følger i flere spil, mens du udvikler hans snigmorder-færdigheder for at få hævn over sin forrådte familie. Han kæmper sig gennem den italienske renæssance og det krigeriske Konstantinopel i det 15. århundrede for at få oprejsning.

Prøv også den mest ambitiøse udvidelse i spilseriehistorien: Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok. Her bliver du som vikingen Eivor sendt ud på en legendarisk mission i en bjergtagende verden for at redde din søn og forhindre gudernes dommedag. Rejs ind i de nordiske myter og brug gudernes kræfter til at kæmpe mod nye fjender af is og ild.

Køb Assassin's Creed til PS4, PS5 og Nintendo Switch her

På føtex.dk finder du et stort udvalg af det populære Assassin's Creed Valhalla til både PS4, PS5 og Nintendo Switch. Vi forhandler også alt det andet, du skal bruge for at få den komplette og perfekte gaming-oplevelse. Det inkluderer blandt andet computerekonsoller og spil, samt gode routere og netværk, men også meget andet gaming-udstyr.

Lad dig inspirere af det store udvalg af kvalitets-elektronik på føtex.dk, og bestil, når det passer dig. Oplev et højt serviceniveau, når du handler hos os, hvor du som kunde sættes i centrum. Vi glæder os til at handle med dig.