Driv revolutionen i Far Cry 6

Far Cry-spillene er lige noget for dig, som elsker store åbne spilverdener, og som sætter pris på en god historie, alsidige missioner og grafik af højeste kaliber. Driv revolutionen fremad på ø-nationen Yara og bekæmp det tyranniske og undertrykkende regime, der styres af diktatoren Anton Castillo og hans teenagesøn Diego, i Far Cry 6. Find altid den nyeste version fra spilserien Far Cry på føtex.dk.

Far Cry 6 - så brillerer Far Cry igen!

Far Cry er en spil-serie, som for mange år siden slog igennem med sin imponerende grafik og kæmpestore spilverden, der betog en hel computerspils-nation. Spilserien er helt på samme niveau som andre af branchens giganter, som blandt andet tæller:

Gennem årene er der kommet mange tilføjelser til spilserien – senest Far Cry 6, der tager dig med til et fiktivt tropisk paradis i Caribien, hvor korruption hærger og truer med at ødelægge det smukke glansbillede. Kun du som hovedpersonen Dani Rojas standse ødelæggelsen og fjerne det undertrykkende regime, der ledes af diktatoren Anton Castillo. Anton bliver bragt til live af ingen ringere end Hollywoodstjernen Giancarlo Espositio, kendt fra tv-serien Breaking Bad.
 

Far Cry leverer uforlignelig grafik og gigantiske åbne verdener

Far Cry har løbende fornyet sig, men selve strukturen er den samme, hvor du som spillets hovedperson bliver en vigtig brik i løsningen af forskellige mysterier. Det er dog især grafikken og den helt utroligt gennemførte spilverden, der har imponeret kritikere og gamere verden over siden det første Far Cry-spil så dagens lys.

Spillene foregår ofte eksotiske steder, og netop grafikken øger spiloplevelsen og får dig til at føle, at du rent faktisk befinder dig i et tropisk paradis. De mange missioner er alsidige og stiller krav til forskellige færdigheder, og verdenen er så stor, at der venter dagevis af udforskning, før du har set alt.

Har du ikke prøvet kræfter med Far Cry-spillene endnu, er det på tide. Køb de nyeste tilføjelser til spilserien på føtex.dk eller gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter indenfor konsoller og spil. Vi glæder os til at bringe spil-glæden ind i dit hjem.