FIFA 20 og 21

Med det nye FIFA 20 overrasker EA SPORT endnu en gang. Det giver ikke bare den mest realistiske oplevelse på de klassiske græsbaner, men også det nye streetfodbold skruer helt op for farten, når du spiller det på din yndlings spillekonsol.

FIFA 20 – tættere på end nogensinde før

Med FIFA 20 kommer du tættere på virkeligheden end nogensinde før – og det går hurtigt. Du får hele den kendte oplevelse fra spillet krydret med muligheden for at tage spillet ud på gaden og give den ekstra gas med en streetfodboldkamp. Det er både sjovt og udfordrende på en helt ny måde, og du vil med garanti sidde på kanten af stolen gennem hele spillet.
 

Tre grunde til at vælge FIFA 20:

  • Endnu mere realistisk gameplay, der gør oplevelsen mere intens
  • Flere muligheder for at sammensætte netop dit drømmehold
  • Fodboldkampe på små asfaltbaner, der kræver mere præcision


Der er slet ingen tvivl om, at også denne udgave af det ultimative fodboldspil ikke kan undværes hvis du er en ægte fan. FIFA 20 til pc og FIFA 20 til ps4 giver dig den mest realistiske oplevelse til dato med en række nye og spændende tiltag, der gør der umuligt ikke at skrive denne version på ønskelisten – find alle versionerne i vores sortiment – både det klassiske FIFA 20, men også den ekstra FIFA 20 ultimate edition med de alle de ekstra bonusmaterialer.
 

Vælg den rigtige version FIFA 20

Umiddelbart handler valget primært af, om du skal spille på PlayStation, Xbox eller PC, når du skal have fat i din version af FIFA 20 – men det er ikke helt så simpelt, for i år har EA Sports også lanceret en Ultimate Edition, så hvilken skal du vælge?

  • Almindelig FIFA 20: Det helt almindelige spil med alt, hvad du kender og alle de nye opdateringer. Det er en lækker oplevelse i sig selv. 
  • FIFA 20 Ultimate Edition: Til dig, der vil have lidt mere. Denne version indeholder en række bonusser, der langt udligner den højere pris, hvis du er ægte fan.

 

Find din version, og bestil den allerede i dag!