Xbox One controllers

Med en controller til en Xbox One styrer du sikkert gennem Xbox’ mange spiluniverser, og du er garanteret optimal præcision i både den trådløse og den kablede model. Se det aktuelle udvalg af controllere til Xbox One herunder.

Xbox One controller – Få den gode spiloplevelse

En Xbox One controller giver den bedste spiloplevelse til alle dine spil. Controlleren styrer præcist og nøjagtigt, og den giver fuld kontrol, så du kan koncentrere dig 100 % om spillet. Controlleren kan ikke kun bruges til Xbox, men også når du spiller på Windows PC. Vælg mellem det klassiske 90’er design eller det mere moderne udseende. 
 

Tre grunde til at vælge en Xbox One controller:

  • Stor præcision og større kontrol når du spiller
  • Ergonomisk design – ligger godt i hænderne
  • Kan bruges til både Xbox og til Windows PC


Det store udvalg af forskellige controllere til Xbox One gør det muligt at vælge efter både smag og behov. 

Du kan vælge din favorit mellem det klassiske retro udtryk, der findes i forskellige farvekombinationer, og det mere moderne og strømlinede controller look. Begge modeller sikrer, at oplevelsen kommer helt ud i fingrene, når du spiller.

Takket være den moderne ergonomiske udformning, ligger controllerne fantastisk godt i hånden og sikrer, at du hele tiden har styr på spillet. 
 

Hvilken Xbox One controller skal jeg vælge?

Hvis du har svært ved at vælge den rigtige model, så tag et ekstra kig på billederne herover, og lad dig inspirere af de forskellige modeller og farvekombinationer.

En ting der kan være af afgørende betydning for din beslutning, er, om valget af controller skal falde på en trådløs eller en kablet model. 

  • Den kablede Xbox One controller får strøm gennem ledningen. Det har den fordel, at den ikke behøver batteri, og derfor ikke løber tør for strøm. 
  • Den ledningsfri controller skal lades op, men giver dig til gengæld den trådløse bevægelsesfrihed.
     

Uanset hvilken model du vælger, er alle Xbox One controller knivskarpe at spille med. 

På føtex.dk har du 30 dages returret, så du kan trygt købe både din Xbox One-konsol og -controller her hos os.